Antena Meniu Search
x

Video Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj a fost prins, după mai bine de două zile. Bărbatul, suspect de crimă, scăpase chiar din curtea poliţiei

Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj a fost prins, după mai bine de două zile. Andrei Sorin Cruţan, principalul suspect într-o crimă teribilă, scăpase chiar din curtea poliţiei. Nimeni nu l-a supravegheat, iar oamenii care îl cunosc şi ştiu despre trecutul lui s-au declarat îngroziţi. Fugarul a făcut închisoare pentru că şi-a ucis bunica, iar acum e suspect în altă crimă.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 15:01

Vezi și

Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj a fost prins, după mai bine de două zile, pe un câmp din extravilanul comunei Bucovăţ. În căutarea sa porniseră sute de poliţişti şi jandarmi, care au verificat pieţele, parcurile, dar şi localurile şi cazinourile din zona în care tânărul a evadat.

Cine este deţinutul evadat din Arestul IPJ Dolj

Andrei Sorin Cruţan executa, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, o pedeapsă de 3 ani pentru furt. A fost închis în octombrie. Joi seară a fost transferat în arestul IPJ Dolj pentru a fi audiat într-un alt dosar. În luna mai, o femeie de 82 de ani din Moţăţei a fost ucisă de un tâlhar, crima a rămas cu autor necunoscut, iar oamenii legii îl considerau pe Cruţan principalul suspect. La audieri, a cerut voie să se plimbe. A fost dus în "camera de plimbare" - un fel de curte a arestului Poliţiei Dolj, în care reţinuţii pot lua aer, supravegheaţi de poliţişti. Lăsat singur, Cruţan a forţat o uşă metalică pe care poliţiştii o considerau impenetrabilă.

Poliţişti cercetaţi pentru înlesnirea evadării tânărului

Abia după 20 de minute s-a dat alarma, când poliţiştii au văzut, pe camerele de supraveghere pe care nu ar fi trebuit să le piardă din ochi, că uşa e dată de perete şi deţinutul, dus. "A fost dispusă cercetarea prealabilă faţă de patru poliţişti şi totodată a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu privire la săvârşirea infracţiunii de înlesnire a evadării", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Deținutul evadat din Arestul IPJ Dolj a fost prins, după mai bine de două zile. Bărbatul, suspect de crimă, scăpase chiar din curtea poliţiei