Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe Drumul Morții E85, în Vrancea, după un impact devastator între un TIR și o camionetă. Un tânăr nu a mai putut fi salvat

Încă o tragedie pe Drumul morţii! Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit violent, ieri după-amiază, pe E 85, în Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 07:48

Vezi și

În urma impactului, două persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând captivă între fiarele contorsionate ale maşinii. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimei. Medicii au gasit-o în stare de inconţienţă şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Cea de-a doua  victimă a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

"Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD), la un accident rutier, produs pe DN2-E85, în localitatea Călimănești, în care au fost implicate o autoutilitară și un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, iar cea de-a doua, conștientă a primit asistență medicală de la echipajul SAJ prezent la fața locului. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, din nefericire, pentru una din victime nu s-au mai putut face nimic, declarându-se decesul", au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

În urma accidentului, traficul rutier din zonă a fost blocat aproximativ o oră. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat cu exactitate accidentul. 

Pe acelaşi subiect

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dezastru pe Drumul Morții E85, în Vrancea, după un impact devastator între un TIR și o camionetă. Un tânăr nu a mai putut fi salvat