Antena Meniu Search
x

Foto Accident sau dublă crimă cu sânge rece: cauza morţii celor doi copii de 12 şi 17 ani, înecaţi în Bournemouth. Ancheta se complică tot mai mult

Sunnah Khan şi Joe Abbess au murit tragic, pe plaja Bournemouth din Marea Britanie, iar o parte dintre dovezi indică o ipoteză înfiorătoare: o dublă crimă cu sânge rece. Copiii în vârstă de 12 şi 17 ani s-au înecat "inexplicabil", în vreme ce alţi opt tineri au ajuns la spital. Acum, cauza posibilă a morţii celor doi a fost dezvăluită, relatează The Sun. Ancheta continuă, iar un bărbat de 40 de ani a fost arestat în legătură cu acest caz.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 15:36

Sunnah Khan, în vârstă de 12 ani, şi Joe Abbess, de 17 ani, înotau în dreptul plajei cu pricina, când au întâmpinat brusc "dificultăţi în apă". Cei doi adolescenţi, care nu se cunoşteau şi nu aveau nicio legătură înaintea tragediei, au fost transportaţi de urgenţă cu elicopterul la spital miercurea trecută. Din nefericire, în ciuda eforturilor paramedicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva vieţile. Decesul lor a fost constatat, în vreme ce alţi opt tineri necesitau îngrijiri medicale în urma aceluiaşi incident bizar.

Cei doi copii au murit înecaţi, în circumstanţe suspecte

Investigaţiile poliţiei continuă, în paralel cu un proces, pentru a stabili circumstanţele morţilor suspecte. Iniţial, se credea că cei doi au fost luaţi de curenţii puternici şi traşi la fundul apei. Cu toate acestea, mama fetei susţine că încă nu i-a spus niemni cum a murit fiica ei şi cere să se facă lumină în acest caz.

"Este foarte dificil să accepţi o astfel de veste", spune Stephanie Williams, în vârstă de 32 de ani. "Poate că cineva a provocat accidentul care a răpit-o pe Sunnah departe de noi. Ni s-a comunicat că au murit înecaţi, fără alte semne de violenţă. Dar nu ştim exact cum s-a ajuns la asta", adaugă tânăra.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani care se afla în apă la momentul respectiv a fost arestat ca suspect, fiind apoi eliberat pe cauţiune. De asemenea, un vas aflat în zonă e implicat în anchetă, deşi autorităţile nu au făcut publice până la acest moment informaţii cu privire la pista urmărită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Accident sau dublă crimă cu sânge rece: cauza morţii celor doi copii de 12 şi 17 ani, înecaţi în Bournemouth. Ancheta se complică tot mai mult