Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul valutistului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat! Cum a fost descoperită fiica de 17 ani a acestuia, imediat după CRIMĂ

O crimă şocantă a fost descoperită vineri seara la Fălticeni. Un cunoscut valutist din oraş a fost găsit mort în propria casă, cu leziuni în zona gâtului.

O crimă şocantă a fost descoperită vineri seara la Fălticeni. Un localnic în vârstă de 59 de ani, cunoscut valutist în oraş, Viorel Cârnăreasa, a fost găsit mort în propria casă, cu leziuni profunde în zona gâtului. Bărbatul era cunoscut în Fălticeni ca valutist, dar şi ca patron al uni club. 

Descoperirea a fost făcută de unul dintre fraţii bărbatului, care a venit să vadă ce se întâmplă cu fratele său, deoarece acesta nu mai dăduse nici un semn de vreo două zile.

La primele ore după descoperirea crimei, anchetatorii luau în calcul fie varianta unui jaf urmat de omor, fie a unei crime în familie, bărbatul având o fiică în vârstă de 17 ani, cu probleme psihice, scrie monitorulsv.ro.

Potrivit ultimelor informaţii, la scurt timp după omor, fata a fost găsită în club, încuiată, împreună cu câinele familiei. Avea sânge pe haine. era foarte agitată și incoerentă.

Procurorul criminalist de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a solicitat, sâmbătă, luarea măsurii de siguranță a internării medicale provizorii a tinerei, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, raportată la omor.

Tribunalul Suceava a admis propunerea, precum și efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a suspectei de omor, în cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola Iași. În cadrul expertize trebuie să stabilească dacă suspecta este orientată din punct vedere psihic și temporo-spațial. Cel mai important, expertiza psihiatrică va trebui să stabilească dacă minora a avut discernământ la comiterea presupusei fapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » DEZVĂLUIRI ŞOCANTE în cazul valutistului din Fălticeni găsit cu gâtul tăiat! Cum a fost descoperită fiica de 17 ani a acestuia, imediat după CRIMĂ