Antena Meniu Search
x

Diana, mama care a mers 4 ore pe jos ca să economisească 5 lei pentru bomboane pentru copii, s-a mutat în casă nouă. Femeia a rămas văduvă la 22 de ani

Diana, tânără mămă care a rămas văduvă cu doi copii şi care a devenit cunoscută în întreaga ţară după ce a mers patru ore pe jos ca să economisească bani pentru a le lua copiilor bomboane, şi-a văzut visul împlinit.

de Monica Palade

la 29.12.2021, 10:30

De Crăciun, femeia s-a mutat împreună cu copiii săi, Sofia, doi ani, și Alberto, 6 ani, în casă nouă, după ce mai mulţi oameni, impresionaţi de cazul său, au donat bani pentru că visul lor să devină realitate, scrie BZI.

„Bună seara lui Ajun! Moș Crăciun există și l-am văzut astăzi la Diana Condurache în noua ei căsuță! Moșul suntem chiar noi, ea singură și-a început visul și a pus temelia unei case. Deși văduvă la 23 de ani, cu Albert și Sofia în grijă, m-a făcut să cred că, dacă ea poate visa, noi trebuie să fim lângă ea! Am scris scrisoare și Mitropoliei și au fost de acord să ne trimită lemnul pentru acoperiș, mulțumim IPS Teofan că existați pentru noi și cei în nevoie. Tabla a venit după un reportaj făcut de la oameni de bună credință. Toate acestea au fost puse în operă de băieți binevoitori. Primăria a oferit lotul căsuței și proiectul. Astăzi, Diana a semnat recepția la terminarea lucrărilor și a primit cheile spre un viitor mai bun”, a scris pe Facebook, primarul comunei Ciortești, Alina Apostol.

A rămas văduvă cu doi copii

În 2020, în august, Diana a rămas văduvă cu doi copii, după ce soţul său a suferit un accident stupid în timp ce se afla la o partidă de fotbal cu prietenii săi. A alunecat pe gazonul artificial de pe teren și s-a lovit puternic la cap. Iulian a stat două săptămâni în comă, dar medicii nu l-au mai putut salva. Durerea a fost cu atât mai mare, cu cât bărbatul a murit cu doar câteva zile înainte ca fiica sa, Sofia, să împlinească un an.

Ca un omagiu adus partenerului său de viaţă, Diana a păşit în casa nouă, ţinând la piept fotografia soţului său. A vrut să fie şi el prezent, măcar în poza, la împlinirea visului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Diana, mama care a mers 4 ore pe jos ca să economisească 5 lei pentru bomboane pentru copii, s-a mutat în casă nouă. Femeia a rămas văduvă la 22 de ani