Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani din Buzău, mamă a unei fetiţe de un an, şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei (Foto)

Dramă într-o familie din Buzău. Diana Merişan, o tânără de 23 de ani, mamă a unei fetiţe în vârstă de un an şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei.

Dramă într-o familie din Buzău. Diana Merişan, o tânără de 23 de ani, mamă a unei fetiţe în vârstă de un an şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei.

Diana Merişan locuia cu soţul ei şi cu fetiţa lor în vârstă de un an în acelaşi bloc cu părinţii ei. Miercuri seară, după ora 22.00, Diana a fost găsită într-o cameră, în stare de inconştienţă.

Soţul ei a fost cel care a descoperit-o şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Diana a fost preluată de echipajul medical şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzuău.

Pe acelaşi subiect

Potrivit medicilor, la ora 22.45, tânăra de 23 de ani a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o resuscita.

Diana Merisan si-a pierdut viata dupa ce a luat un pumn de pastile de inima

Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. Apropiații Dianei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o pe fată la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de fetiţa ei, scrie reporterbuzoian.ro.

Diana Merisan a fost gasita inconstienta de sotul ei in apartamentul celor doi

Diana a mai avut în 2013 o tentativă de a-și pune capăt zilelor, însă atunci intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața.

Conform primelor informaţii, Diana ar fi luat un pumn de pastile de inimă de la părinţii ei, ambii având afecţiuni cardiace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O tânără de 23 de ani din Buzău, mamă a unei fetiţe de un an, şi-a pus capăt zilelor din cauza depresiei (Foto)