Antena Meniu Search
x

Monalisa, o tânără artistă din Pitești, a murit la numai 26 de ani: 'Să ai drumul lin, înger frumos' (Foto)

O tânără artistă din Pitești, cunoscută pentru efectele speciale pe care le crea în make-up, s-a stins din viață, noaptea trecută, din cauza unei boli grave.

O tânără artistă din Pitești, cunoscută pentru efectele speciale pe care le crea în make-up, s-a stins din viață, noaptea trecută, din cauza unei boli grave.

Monalisa Pandelea a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer și, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În vârstă de 26 de ani, Monalisa a învățat la Liceul de Artă 'Dinu Lipatti' din Pitești, Secția de Sculptură, iar mai apoi a urmat cursurile unei academii din Italia.

Monalisa Pandelea a murit la numai 26 de ani din cauza unei boli necrutatoare
Pe acelaşi subiect

Monalisa era o fată extrem de talentată, fiind make-up artist la un salon din Pitești. A devenit cunoscută mai ales pentru machiajele sale artistice.

Tânăra era urmărită pe Facebook de peste 10.000 de persoane, iar operele sale au fost apreciate de mii de oameni.

Monalisa Pandelea era urmarita de peste 10.000 de oameni pe Facebook

Zeci de prieteni, rude sau chiar oameni care nu au cunoscut-o au postat mesaje de condoleanțe pe rețeaua de socializare:

"Vai de capul meu, cum e posibil asa ceva, Doamne cum poti face una ca asta.....Dumnezeu sa te odihneasca inger frumos!".

"O fată deosebita care a plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu sa aiba grija de tine suflet frumos!".

"Condoleanțe familiei! Un înger de fată. Dumnezeu să o odihnească în care. Să ai drumul lin către îngeri, Moni".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Monalisa, o tânără artistă din Pitești, a murit la numai 26 de ani: 'Să ai drumul lin, înger frumos' (Foto)