Antena Meniu Search
x

Video "Diavolul l-a îndemnat!" Vecinii bibliotecarului violator din Tulcea, în stare de şoc. Bărbatul mai fusese acuzat de viol şi în trecut

Bibliotecar, instructor de dans şi prădător sexual. Un bărbat de 60 de ani, director de cămin cultural şi om respectabil în comună a fost demascat după ani întregi de abuzuri. În laptopul lui, anchetatorii au găsit poze şi filmuleţe în care făcea sex cu două fete de 13 şi 15 ani. Adolescentele veniseră la ansamblul folcloric, ca să le înveţe să cânte şi să danseze. Individul mai fusese acuzat de viol de două ori.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.10.2021, 19:25

Vezi și

Suspectul este un om respectat în comună. Este bibliotecar, iar în timpul liber, învăţa copiii să cânte şi să danseze la ansamblul folcloric pe care-l conduce. Acolo ar fi început grozăviile, în urmă cu un an. Le-ar fi violat pe două dintre eleve la căminul cultural unde aveau loc repetiţiile. Apoi le-ar fi convins să se lase filmate în timp ce fac sex, pentru plăcerea lui bolnavă. Le plimba, le cumpăra lucruri şi le oferea bani.

Reporter-localnici: De ce credeţi că s-a ajuns aici?

De ce? Neodihnit, nemuncit. Asta e.

Şocaţi, chiar şocaţi.

Pe acelaşi subiect

Obsesie pentru adolescentele pe care le-a violat

Ar fi făcut o obsesie pentru adolescentele de 13 şi 15 ani. Potrivit anchetatorilor, le şi bătea dacă le prindea că stau de vorbă cu alţi bărbaţi. Suspectul are 60 de ani. Soţia este educatoare, iar fiul - poliţist.

Locanici: -Avea oi, avea de toate, gospodărie nu mai vorbim. Diavolul l-a îndemnat şi-a făcut cine ştie ce.

-Dumnezeu ştie ce-a fost în capul lui!

-Am auzit la cimitir că a făcut boacăne.

Prin sat, umblă zvonuri că pe numele lui au fost făcute mai multe plângeri, dar nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu ele. Până acum, când a început o anchetă chiar DIICOT-ul. 

Procurorii au făcut percheziţii atât la căminul cultural, dar şi la locuinţa acestuia, de unde au ridicat un laptop, dar şi mai multe dispozitive pe care bărbatul păstra filmuleţele XXX. 

Putea fi prins mai devreme. În anii 2000, dar şi 2015, bibliotecarul a mai fost cercetat pentru viol, dar nu a fost trimis niciodată în judecată. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor, a refuzat să facă vreo declaraţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Diavolul l-a îndemnat!" Vecinii bibliotecarului violator din Tulcea, în stare de şoc. Bărbatul mai fusese acuzat de viol şi în trecut