Antena Meniu Search
x

S-a predat persoana care a pus dispozitivul exploziv sub maşina unui subofiţer ISU. Este un tânăr de doar 31 de ani

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului şi a declarat că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie. În data respectivă, un subofiţer ISU a fost rănit de explozia unui dispozitiv plasat lângă maşina acestuia.

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului şi a declarat că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie.

În data respectivă, un subofiţer ISU a fost rănit de explozia unui dispozitiv plasat lângă maşina acestuia.

Bărbatul care s-a predat prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Din primele informații, rezultă că acțiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei.

Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru documentarea întregii activității infracționale a bărbatului și lămurirea cauzei sub toate aspectele, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » S-a predat persoana care a pus dispozitivul exploziv sub maşina unui subofiţer ISU. Este un tânăr de doar 31 de ani