Antena Meniu Search
x

Video Distracţie fără sfârşit pe nisipul din Vamă. Tinerii au bifat încă o noapte albă: Au dansat şi au cântat cât i-au ţinut plămânii, până la răsărit

Litoralul a prins viaţă şi în a doua zi de minivacanţă. Mii de turişti au mers în Vamă ca să asculte muzică şi să petreacă până în zori. Turiştii au urmărit jongleriile cu foc pe plajă, iar apoi s-au adunat prin pub-uri. Iar la festivalul Beach Please, din Costineşti, au dansat ore întregi fără să simtă oboseala.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 08:18

Vezi și

''Toată lumea să vină la mare!'' 

În Vamă, dimineaţa a început la apusul soarelui, după o primă noapte de petrecere. Sute de tineri s-au adunat apoi pe plajă să urmărească jongleriile cu foc. 

"Vin aici de 3 ani, veneam şi cu mulţi ani înainte, numai că de 3 ani vin cu spectacolele aici.'' 

Apoi au dansat şi au băut până în zori. N-a mai simţit nimeni nici frigul.

Pe acelaşi subiect

''Mişto, mereu caterincă, nebuneală, prietenii. Toţi oamnenii noştri. Am venit cu oamenii mei din Bucureşti, eu sunt din Dâmboviţa. Am venit aici cu ei pentru că sunt oameni de gaşcă, beau, se distrează şi îmi fac veacul cu ei.''

"Avem de gând să ne distrăm cam tot wekendul 

Cum vă distraţi? La o plimbare, la un restaurant. Cam tot ceea ce nu a putut fi accesibil în ultimii ani.''

''De ce ai venit în Vamă?

Trăiesc a doua tinereţe, cel mai probabil.'' 

Cristi Priză, concurent iUmor: Am venit să ne distrăm de 1 Mai, ne aşteptam să fie mai multă lume, dar ne descurcăm cu ce avem. 

Reporter: E frig?

Cristi Priză, concurent iUmor: E bine, nu mai simţi după încerci să mai consumi câte ceva. O să luăm toate pub-urile la rând să vedem ce se întâmplă şi să stăm cât mai mult. 

Pe litoral nu s-a dormit până la răsărit

Nici în Costineşti nu s-a dormit. Minivacanţa de 1 Mai are o tradiţie în spate. Iar organizatorii de festivaluri tocmai pe asta s-au bazat şi au făcut ca muzica să răsune până în zori. La festivalul Beach Please tinerii s-au dezlănţuit pe muzica unor artişti ca trapperul Amuly, Inna, Delia şi DJ Nasa. 

A fost plin şi-n cluburile din Mamaia. 

"Ce înseamnă 1 Mai?

Trei zile de distracţie."

"Atmosfera este super, ne bucurăm de zilele bune şi avem un vibe super." 

La celălalt festival, Sunwaves, în Mamaia, cei mai mulţi turişti sunt străini. Vin an de an din Marea Britanie, Polonia sau Olanda să danseze pe ritmurile DJ-ilor preferaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Distracţie fără sfârşit pe nisipul din Vamă. Tinerii au bifat încă o noapte albă: Au dansat şi au cântat cât i-au ţinut plămânii, până la răsărit