Antena Meniu Search
x

Bunica Ralucăi, fata ucisă de un IT-ist drogat, în Bucureşti, distrusă de durere. Femeia îşi crescuse singură nepoata

Bunica Ralucăi, fata ucisă de un IT-ist drogat, în Bucureşti, distrusă de durere. Femeia îşi crescuse singură nepoata şi încă nu îi vine să credă că nu mai e.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 18:18

Bunica Ralucăi, fata ucisă la Bucureşti, distrusă de durere Vezi și

Bunica Ralucăi, fata ucisă de un IT-ist drogat, în Bucureşti, distrusă de durere. Femeia îşi crescuse singură nepoata şi încă nu îi vine să credă că nu mai e.

Raluca, fata în vârstă de 19 ani ucisă cu sânge rece într-un apartament din Bucureşti, era din comuna Ciucurova,  Tulcea, însă locuia în Bucureşti de mai mulţi ani. Fusese crescută de bunici, după ce părinţii ei s-au despărţit. Tatăl s-a recăsătorit în Germania, mama a dispărut pur şi simplu.

Bunica Ralucăi e un munte de durere, la Ciucurova, şi nici nu-i vine să creadă că Raluca nu mai e şi că îi va fi adusă acasă moartă. Fusese în comună de Paşte, stătuse patru zile, bunica vorbea des cu ea la telefon.

"Ultima oară a fost de Paşte, a fost şi la Sfânta Înviere. A plecat la Bucureşti a patra zi, după-amiază. De atunci n-am mai vorbit, n-am mai vîzut-o. Chiar aseară ne-am gândit, dar am îmbătrânit, am uitat, se făcuse târziu şi na-m sunat-o. Copila a fost foarte cuminte. Cine ştie peste ce idiot a dat. Cine ştie ce nenorocit a ieşit în calea ei.", spune bătrâna, răpusă de durere.

Pe acelaşi subiect

Raluca plecase la liceu la Tulcea, apoi la Bucureşti şi nimeni nu ştia exact cu ce se ocupa ea.

În urmă cu două zile, fata de 19 ani l-a cunoscut pe Șerban Tudor Bogdan, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care luca ca IT-ist pentru o firmă din Bucureşti şi care locuia cu chirie într-un apartament din cartierul Militari.

Cei doi tineri şi-au petrecut noaptea în apartamentul tânărului, acolo unde ar fi consumat cocaină şi alcool, lucru confirmat de criminal la audieri.

Tragedia s-a întâmplat chiar în timp ce tinerii ar fi întreţinut relaţii intime când, la un moment dat, fata ar fi făcut o criză şi ar fi pus mâna pe un cuţit.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri (7 spre 8 mai 2019), însă crima a fost anunţată abia miercuri seara.

Criminalul a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa ce a făcut, după câteva ore în care s-a învârtit în jurul blocului, fără motiv, fiind observat de mai mulţi vecini.

Tânărul a explicat că a reuşit să ia cuţitul de la fată, după ce ar fi fost atacat în timpul partidei de amor, şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Ulterior, criminalul a încercat să şteargă urmele crimei, însă a renunţat şi a ieşit din apartament.

După mai multe ore în care s-a gândit la ceea ce a făcut, Șerban Tudor Bogdan a sunat la 112 şi a anunţat că a ucis-o pe Raluca.

La faţa locului, anchetatorii au găsit trupul neînsufleţit al fetei, într-o baltă de sânge. Tânărul a recunoscut crima şi le-a povestit poliţiştilor tot ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bunica Ralucăi, fata ucisă de un IT-ist drogat, în Bucureşti, distrusă de durere. Femeia îşi crescuse singură nepoata