Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au murit în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Un copac a căzut peste ei

Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au murit, vineri, în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure. Peste ei a căzut un copac, cei doi fiind găsiţi inconştienţi de către poliţişti.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 14.01.2022, 18:11

Doi bărbaţi au murit în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Un copac a căzut peste ei
Copaci tăiați (imagine ilustrativă) - Shutterstock

Natura s-a răzbunat singură într-o țară unde defrișările ilegale scapă nepedepsite. Doi bărbați de 46 respectiv 65 de ani, ambii din Parva, au fost loviți de un arbore chiar în timp ce tăiau material lemnos fără drept.

”Astăzi, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost anunţaţi prin intermediul 112 despre faptul că într-o pădure din Parva, doi bărbaţi se află în stare de inconştienţă. La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că doi bărbaţi de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinşi şi răniţi de un arbore”, a transmis, vineri, IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro

Sursa citată a precizat că, în urma intervenţiei echipajelor medicale, a fost constatat decesul celor două persoane, cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.  Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă şi tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi au murit în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Bistriţa-Năsăud. Un copac a căzut peste ei