Antena Meniu Search
x

Video Doi copii de 13 ani au dispărut de acasă, în Dâmboviţa. Ar fi fugit pentru că familiile nu erau de acord cu povestea lor de dragoste

O poveste de dragoste între o fată şi un băiat în vârstă de 13 ani a pus pe jar autorităţile şi localnicii dintr-o comună din Dâmboviţa. Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari au plecat în căutarea lor după ce aceştia au dispărut de acasă. După ore întregi de căutări, au fost găsiţi. Ar fi fugit pentru că familiile lor nu erau de acord cu relaţia. 

Vezi și
  • Polițiștii s-au mobilizat imediat și, alături de jandarmi, pompieri, voluntari şi câini de urmă au început căutările.
  • Cei doi au fost descoperiţi nu departe de sat.

Alarma s-a dat în localitatea Gura Ocniţei din judeţul Dâmbovița după ce copiii, o fată și un băiat de 13 ani, au dispărut de acasă. Cea care a sesizat dispariţia fetei a fost bunica acesteia. Femeia a sunat disperată la 112.

Bunica fetei: Eu am fost la o vecină, n-am stat mai mult de 15 minute şi a plecat cu băieţelul, a dispărut cu băieţelul de aici. 

Bunicul băiatului, în schimb, nu s-a panicat deloc. Era convins că cei doi se vor întoarce, mai ales că nepotul lui a mai plecat de acasă şi în tercut.

A venit seara, la 11 noaptea... Stăteau pe la gara pe aici, sunt copii. Se jucau se... 

Pe acelaşi subiect

Căutaţi de zeci de pompieri, jandarmi şi voluntari

Totuşi, polițiștii s-au mobilizat imediat și, alături de jandarmi, pompieri, voluntari şi câini de urmă au început căutările. Peste 100 de oameni au periat întreaga zonă.

Tot ce înseamnă uliţe. Da? Tot ce înseamnă uliţe care să iasă în drumul judeţean.

Bunica fetei: Eu vreau să vină. Să vină Maria mea acasă! 

În final, căutările au dat roade. Cei doi au fost descoperiţi nu departe de sat. Se pare că o poveste de dragoste ar fi fost cauza dispariţiei. Bunica fetei nu era de acord cu relaţia pe care o avea nepoata cu băiatul. Şi, pentru că li s-ar fi interzis să mai comunice, copiii au decis să fugă de acasă împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi copii de 13 ani au dispărut de acasă, în Dâmboviţa. Ar fi fugit pentru că familiile nu erau de acord cu povestea lor de dragoste