Antena Meniu Search
x

Doi fraţi, asasini plătiţi, filmaţi când împuşcă doi bărbaţi, în Moldova (video)

Doi frați, în vârstă de 39 și 40 de ani, au fost reținuți fiind suspectați de comiterea a 2 tentative de omor la comandă, săvârșite în anul 2018. Oamenii legii au publicat și imagini video din timpul atacurilor, ei fiind filmaţi când împuşcă doi bărbaţi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.10.2019, 11:01

Doi fraţi, asasini plătiţi
Doi fraţi, asasini plătiţi, filmaţi când împuşcă doi bărbaţi, în Moldova (video) - Captură video

Doi frați, în vârstă de 39 și 40 de ani, au fost reținuți fiind suspectați de comiterea a 2 tentative de omor la comandă, săvârșite în anul 2018. Oamenii legii au publicat și imagini video din timpul atacurilor, ei fiind filmaţi când împuşcă doi bărbaţi.

Potrivit declarațiilor procurorului-șef interimar al PCCOCS, Dorin Compan, asasinii sunt doi frați, care au fost reținuți de oamenii legii, iar la această etapă acțiunile de urmărire penală sunt în derulare, scrie cotidianul.md.

Prima tentativă de omor a avut loc la data de 28 februarie 2018, seara, în apropierea blocului de locuit de pe str. Botanica Veche 45, mun. Chișinău. Potrivit rezultatelor investigației, persoane necunoscute au efectuat mai multe împușcături dintr-o armă automată, în direcția unui automobil de model Mercedes, la volanul căruia se afla o persoană cu vârsta de 46 ani.

În urma împușcăturilor, acesta s-a ales cu corporale care au făcut necesare internarea victimei în spitalul de urgență în stare gravă și supus intervenției chirurgicale care i-a salvat viața.

Pe acelaşi subiect

A doua tentativă de omor a avut loc la data de 21 noiembrie 2018. Inițial, o persoană necunoscută l-a ademenit pe un localnic din satul Stoianovca, raionul Cantemir să iasă în stradă. La refuzul victimei, suspectul a pătruns în curtea acesteia și a efectuat șapte împușcături asupra acesteia. Iar ca urmare a leziunilor provocate, victima a fost internată în spitalul raional Cantemir, în stare gravă. Totuși, după ce a fost supusă intervenției chirurgicale victima a supraviețuit.

Astfel, în acest caz au fost identificați comanditarul, care s-a dovedit a fi partenerul de afaceri a victimei și alte două persoane care au avut rolul de organizator și intermediar în săvârșirea infracțiunii fiind diferiți justiției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspecții sunt doi frați cu vârsta de 39 și 40 ani locuitori ai mun. Chișinău, care conform probelor acumulate, în schimbul unor recompense bănești, au săvârșit ambele crime, cu rol de executori. În rezultatul efectuării perchezițiilor la domiciliile și locurile de trai temporare a suspecților au fost depistate și ridicate mai multe telefoane mobile, cartele sim și stații radio de care aceștia sau folosit la organizarea, coordonarea și săvârșirea crimelor, precum și o armă de foc cu care a fost săvârșită una din infracțiuni.

La această etapă, acțiunile de urmărire penală și măsurile speciale de investigații continuă în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate în comiterea crimelor date și stabilirea apartenenței acestora la comiterea a altora infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi fraţi, asasini plătiţi, filmaţi când împuşcă doi bărbaţi, în Moldova (video)