Antena Meniu Search
x

Doi muncitori din Oradea, îngropaţi sub un mal de pământ care s-a prăvălit în timp ce lucrau la fundaţia unei case. Unul dintre ei a murit

Doi muncitori care lucrau la fundația unei case din Oradea au fost surprinși vineri de un mal de pământ. La fața locului au intervenit 16 pompieri, care au reușit extragerea unei victime. Ulterior, a fost scos şi cel de-al doilea bărbat, care nu mai avea semne vitale.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 19:11

Muncitori surprinşi de un val de pământ
Muncitori surprinşi de un val de pământ - Facebook ISU (scop ilustrativ)

Potrivit ISU Bihor, cei doi bărbați lucrau la fundația unei case și au fost surprinși de un mal de pământ și bucăți de beton. La fața locului au intervenit 16 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

Unul dintre muncitori a murit

Potrivit Mediafax, una dintre victime a fost extrasă de pompieri și este conștientă, fiind asistată de echipajele medicale. Bărbatul va fi transportat la UPU Oradea. Şi a doua victimă prinsă sub malul de pământ a fost scoasă ulterior de către salvatorii de la ISU Bihor, însă bărbatul nu mai avea semne vitale, iar medicii au declarat decesul. Acţiunea a fost una foarte dificilă din cauză că şanţul în care cei doi au fost prinşi sub pământ este foarte îngust, având doar 50 se centimetri. 

În timpul prăbuşirii, malul de pământ a rupt o ţeavă de alimentare cu gaze, la faţa locului fiind trimisă şi autospeciala dotată pentru intervenţii în caz de accident chimic, radiologic, biologic sau nuclear.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi muncitori din Oradea, îngropaţi sub un mal de pământ care s-a prăvălit în timp ce lucrau la fundaţia unei case. Unul dintre ei a murit