Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări, lovită de o șoferiță de 18 ani, la Câmpulung Muscel (video)

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 01.10.2020, 07:35.
Actualizat: 01.10.2020, 07:33

Doi polițiști și un jandarm au rămas blocați în mașina cuprinsă de  flăcări, lovită de o șoferiță de 18 ani, la Câmpulung Muscel. Un elev de la școala de Poliție, care trecea întâmplător pelângă accident, i-a salvat pe agenți!

Martorii îngroziți au privit cum s-a aprin mașina de poliție și a fost acoperită de flăcări

O autospecială de poliţie a fost implicată într-un accident rutier pe raza municipiului Câmpulung Muscel, eveniment în urma căruia a luat foc. Doi poliţişti şi un jandarm au fost prinşi în interior, fiind salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie Câmpina, aflat în trecere. În total, şase persoane au fost rănite

"În această seară, în jurul orei 22.30, o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, care se afla în serviciu de patrulare, la intersecţia străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

Citește și:

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul din componenţa echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina, care se afla în trecere şi care, împreună cu un participant la trafic, a reuşit sa îi extragă din maşină.", a transmis IPJ Argeş.

Ulterior, atât cei doi poliţişti, jandarmul, precum şi cei trei ocupanţi ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 16 ani) au fost transportaţi la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.