Antena Meniu Search
x

Video Doi stâlpi au fost lăsați fix în mijlocul unei străzi din Făurei, proaspăt asfaltată. Mulți dintre localnici spun că nu îi deranjează, că îi pot ocoli fără probleme

Dorel lovește din nou. De aceasta dată, la Făurei, în judetul, Brăila. O stradă proaspăt asfaltată și marcată este plină de capcane. Un stâlp a fost lăsat fix în mijlocul drumului, iar un altul tot pe carosabil. Șoferii trebuie să facă slalom printre obstacole când trec pe acest drum. 

de Adrian Obreja

la 18.10.2022, 14:50

Vezi și

Vorbim despre strada Castanilor din Făurei, județul Brăila, recent modernizată și asfaltată. La finalul lucrării, muncitorii au lăsat doi stâlpi în mijlocul drumului. Unul se află pe un sens de mers, iar celălalt tot pe carosabil, chiar lângă marcajul rutier. Marcajele sunt proaspete, de aproximativ două săptămâni., iar muncitorii au plecat pe alt șantier, pentru că se mai lucrează și în alte zone.

Stâlpii din mijlocul străzii alimentează un sfert din orașul Făurei

Lucrarea executată are costuri de aproximativ 13 miliarde lei vechi, potrivit primarului, care a precizat că este aproape imposibil să mute cei doi stâlpi. Doar unul dintre ei poate fi mutat, și asta cu acordul companiei de furnizare a energiei electrice, pentru că de acolo este alimentat un sfert din orașul Făurei. 

Mulți dintre localnici sunt mulțumiți că strada a fost asfaltată și spun că stâlpii nu îi deranjează, că îi pot ocoli cu mașina fără probleme. Alții sunt de părere, însă, că lucrarea a fost făcută fără logică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi stâlpi au fost lăsați fix în mijlocul unei străzi din Făurei, proaspăt asfaltată. Mulți dintre localnici spun că nu îi deranjează, că îi pot ocoli fără probleme