Antena Meniu Search
x

Dorel a lovit în Galați. A lăsat trei cartiere fără gaze, după ce a făcut o lucrare neautorizată

Avarie de proporții în Galați, provocată de un bărbat care a încercat să facă o lucrare neautorizată la conducta de gaze. Din cauza lui, peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 14:56

Dorel a lovit în Galați. A lăsat trei cartiere fără gaze, după ce a făcut o lucrare neautorizată - shutterstock.com / imagine ilustrativă

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. 

Mii de gălăţeni lăsați fără gaze

Reprezentanții companiei de gaze au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

"Ca urmare a unei intervenții neautorizate, realizate de către un consumator asupra unei conducte de gaze naturale, ce a cauzat o avarie a sistemului de distribuție de pe strada Vadu Cărăbuș nr. 16, din localitatea Galați, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 25 ianuarie, începând cu ora 9:30. În urma acestei opriri, sunt afectați circa 1.200 de clienți casnici și non-casnici aflați în această zonă. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi (marți - n.r.), după remedierea defecţiunii", informează un comunicat remis de Distrigaz Sud Rețele.

Compania precizează că, după reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dorel a lovit în Galați. A lăsat trei cartiere fără gaze, după ce a făcut o lucrare neautorizată