Antena Meniu Search
x

Video Dorel din Galați a confundat țeava de apă cu cea de gaze și a tăiat-o cu flexul

Aveţi grijă pe cine chemaţi în casă să vă facă diverse reparaţii. Nu doar că vă puteţi alege cu o lucrare de mântuială, dar riscaţi şi accidente grave. Asta a păţit o femeie de 63 de ani din Galaţi, care s-a trezit cu apartamentul sărit în aer, după ce un aşa-zis meseriaş căruia i-a cerut ajutorul a confundat ţeava de apă cu cea de gaze şi a tăiat-o cu flexul. Bărbatul trebuia de fapt să instaleze un aragaz nou

de Redactia Observator

la 17.11.2020, 14:46

Vezi și
  • Din fericire, nici el și nici proprietara apartamentului nu au suferit răni grave
  • Pompierii ne sfătuiesc să apelăm la firme autorizate, nu la prieteni sau vecini

Explozia a afectat doar apartamentul în care s-a produs. Un aşa zis meseriaş care făcea reparaţii în locuinţa unei femei de 63 de ani ar fi făcut o eroare care ar fi putut fi fatală.

Bărbatul ar fi confundat ţeava de gaz cu cea de apă şi ar fi tăiat-o cu un flex. Din fericire, nici el, nici femeia nu au fost răniţi grav. Au avut totuşi nevoie de îngrijiri medicale.

Da. Şi femeia a ieşit la geam: "Ajutor!". Şi am sunat la poliţie, la salvare.

Lt. col. Eugen Chiriță, purtător cuvânt ISU Galați: Două victime, cu răni uşoare: arsuri la nivelul membrelor superioare la femeia de aproximativ 60 de ani şi la antebraţul stâng la un bărbat de 46 de ani. 

Panica s-a instalat repede şi în rândul vecinilor care au ieşit din apartamente. Autorităţile au stabilit însă că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată de explozie.

Lt. col. Eugen Chiriță, purtător cuvânt ISU Galați: A fost degradată doar uşa apartamentului cu pricina, geamul şi câteva elemente de mobilier din interior.

Politia a deschis un dosar penal în acest caz. Incidentul a avut loc după ce, acum aproape trei săptămâni, un eveniment similar s-a petrecut într-un cartier din centrul orașului. Pompierii ne atenţionează că, pentru astfel de lucrări, trebuie să apelăm la firme autorizate, nu la cunoştinţe sau vecini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dorel din Galați a confundat țeava de apă cu cea de gaze și a tăiat-o cu flexul