Antena Meniu Search
x

Video "Dorel" loveşte din nou. Un sens giratoriu din Buzău, refăcut de la zero la câteva zile de la inaugurare: "Strâmb, strâmb, era ca din desene animate"

"Dorel" lovește din nou, de data aceasta în Buzău. Muncitorii unei firme, care lucrează la construirea unui sens giratoriu, într-una dintre cele mai mari intersecții din oraș, au fost nevoiți să îl refacă de la zero. Asta pentru că rondul a ieșit strâmb și mult prea înalt. Cheltuielile pentru refacerea construcției vor fi acoperite de compania care execută această lucrare. Între timp oamenii fac haz de necaz, după ce au văzut maldărul de pământ de 1 metru înălțime.

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 08:14

Vezi și

Sensul giratoriu aflat în curs de amenajare este deja la varianta a doua. Prima, o movilă de peste 1 metru înălțime, a stârnit atât nemulțumirea oamenilor, cât şi a autorităţilor. "Strâmb, da, strâmb. Era în sus, așa, ziceați că e din desene animate. Tom și Jerry", spune un bărbat.

Autoritățile locale spun că au dispus refacerea de la zero a giratoriului

Rondul cu cocoașă a stârnit un val de critici şi din partea șoferilor, care au scris pe rețelele de socializare că a ieșit nu doar strâmb, ci și mai mare decât ar fi fost necesar. Spre uimirea multora, la câteva zile, insula din giratoriu a fost rasă complet, pentru a fi amenajată alta, dar după un nou proiect. "E jale mare. Rondul ăsta a mai fost făcut o dată. Știu. L-a dărâmat iar acum. Acum se iau măsuri bune, văd. De bine ce l-au făcut", spune un şofer.

Autoritățile locale spun că au dispus refacerea de la zero a giratoriului, deoarece, la prima variantă, a fost o eroare din partea proiectantului. "Nu a realizat că poate ieși o lucrare urâtă, să spunem cinstit, și când am trecut pe acolo, că trec în fiecare dimineață, am observat, ne-am întâlnit la două zile, la ora 15 în acel rond, cu proiectanți, cu executanți, și am luat această decizie", a declarat Constantin Toma, primar Buzău. Primarul Buzăului spune că eventualele cheltuieli suplimentare pică în sarcina constructorului. Giratoriul face parte dintr-un proiect de modernizare a trei bulevarde, investiția depăşind 22 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dorel" loveşte din nou. Un sens giratoriu din Buzău, refăcut de la zero la câteva zile de la inaugurare: "Strâmb, strâmb, era ca din desene animate"