Antena Meniu Search
x

Video Două grupări rivale, piețari, s-au atacat cu bâtele pe o stradă din Cogeleac.  Un tânăr a fost ucis în bătaie

Vestul Sălbatic pare că s-a mutat în Cogeleac. Un bărbat de 42 de ani a fost omorât în bătaie, în plină stradă, la Cogealac. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Bătaia cu bâte a avut loc între două grupări rivale şi a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. 

de Adrian Obreja

la 21.06.2022, 14:53

Vezi și

Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi, bazat pe comerțul cu legume și fructe. Toți cei implicați în scandal vindeau astfel de produse. Aseară, trei bărbați dintr-o comună din Tulcea au venit în Cogealac, pentru a cere socoteală unui bărbat. Cel căutat nu era acasă, așa că a pornit o bătaie generală între aceștia și rudele bărbatului căutat. 

Bătaia cu bâte de la Cogealac, filmată de camerele de supraveghere

Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum mai mulți bărbați înarmați cu bâte se aleargă, unul dintre ei cade la un moment dat pe asflat și este lovit de nenumărate ori de alți indivizi.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de ambulanță și SMURD și au găsit trei victime: una în stop cardio-respirator, iar celelalte două cu multiple traumatisme craniene și toracice.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 42 de ani, găsit în stop cardio-respirator, a fost supus unor manevre de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii au fost și ei la fața locului, au ridicate imaginile filmate de camerele de supraveghere și au reținut până acum cinci suspecți. În continuare sunt căutați și alți agresori, pentru că în înregistrare se văd mult mai multe persoane implicate în acest scandal.

Cele două persoane rănite se află internate la Spitalul de urgență Constanța. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două grupări rivale, piețari, s-au atacat cu bâtele pe o stradă din Cogeleac.  Un tânăr a fost ucis în bătaie