Antena Meniu Search
x

Video "Uitaţi cum bate poliţia de la Piatra-Neamţ!". Vânăt la ochi și cu fața umflată, un tânăr susţine a fost bătut de agenți în secție

Un bărbat din Piatra-Neamț susţine că ar fi fost bătut într-o secție de poliție. Familia acestuia l-a filmat la ieşirea din sediul poliţiei municipale, vânăt la ochi şi cu semne de lovituri pe faţă. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional!

de Adrian Obreja

la 20.06.2022, 13:49

Vezi și

L-aţi bătut, da?

L-aţi bătut aici! 

L-aţi bătut aici?

Aici l-aţi bătut!

Pe acelaşi subiect

Ia, uitaţi cum bate poliţia de la Piatra-Neamţ!

Poliţia de la Piatra-Neamţ!

Uitaţi în ce hal l-am scos de la poliţie! 

Când s-a dus, nu avea nimic! 

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind cercetată fapta. Nicio persoană nu a fost pusă, încă, sub acuzare.

Asta, după ce, bărbatul de 37 de ani a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătut de polițiști, chiar în secție. Cert este că în imaginile care au apărut pe o rețea de socializare bărbatul apare ieșind din secția de poliție, cu mai multe lovituri și vânătăi în zona feței. De asemenea, apare întins pe o targă, în ambulanță, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul a ajuns la poliţie, după ce ar fi înjurat un echipaj de poliție pe stradă

Acum, procurorii trebuie să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat în interiorul secției, acolo unde bărbatul a fost dus după ce polițiștii susțin că ar fi adresat injurii unui echipaj, în timp ce se afla într-un taxi, pe stradă. 

Bărbatul a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost imobilizat și dus la acea secție, unde ar fi avut loc acea bătaie.

Procurorii fac o anchetă în acest caz, iar bărbatului i s-a eliberat un certificat medico-legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Uitaţi cum bate poliţia de la Piatra-Neamţ!". Vânăt la ochi și cu fața umflată, un tânăr susţine a fost bătut de agenți în secție