Antena Meniu Search
x

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident tragic pe DN5, în Giurgiu. Maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului

O maşină cu şase persoane s-a răsturnat, marţi, pe DN5, în judeţul Giurgiu, toate având nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime au fost resuscitate, dar manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul acestora, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 18:55

Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN5
Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN5

”Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Echipajul SAJ a declarat decesul celor două persoane aflate în stop cardio-respirator”, a transmis ISU Giurgiu.  

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, o descarcerare, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.  

Patru dintre persoanele din autovehicul au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital. 

Toate persoanele din maşină au suferit răni grave

Pe acelaşi subiect

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat marţi, că, pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în apropierea localităţii Plopşoru, judeţul Giurgiu, un autoturism în care se aflau şase persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.  

”Potrivit primelor informaţii, toate cele şase persoane au suferit leziuni, două dintre ele fiind rănite grav şi resuscitate la faţa locului”, a transmis Infotrafic.  

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident tragic pe DN5, în Giurgiu. Maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului