Antena Meniu Search
x

Furtunile violente au făcut ravagii în Bucureşti. Două schele s-au desprins de pe faţadele clădirilor (Video)

Pericol uriaş în Capitală după ce două schele s-au desprins de pe faţadele clădirilor şi au căzut, pe două dintre cele mai importante artere, în urma unei furtuni violente.

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 17:46

Vezi și

Pericol uriaş în Capitală după ce două schele s-au desprins de pe faţadele clădirilor şi au căzut, pe două dintre cele mai importante artere, în urma unei furtuni violente.

Din fericire nimeni nu a fost rănit deşi incidentele s-au petrecut în plină zi, atunci când atât traficul pietonal cât şi cel rutier erau intense. Circulaţia autovehiculelor a fost blocată zeci de minute.

O furtună violentă, de doar 20 de minute, a pus la pământ o schelă amplasată pe un bloc de pe bulevardul Ştirbei Vodă.

Pericolul a fost uria, pentru că totul s-a întâmplat în plină zi, atunci când erau oameni şi maşini pe stradă, dar nimeni nu a fost rănit.

Clădirea era una cu bulină roşie. Iar schela era montată pentru consolidare.

Un incident similar s-a întâmplat şi pe bulevardul Regina Elisabeta. Doar că aici un copac a făcut ca schela să nu se prăbuşească pe carosabil.

Ploaia torenţială din Capitală nu a fost numai motiv de panică. O stradă din zona Parcului Carol a devenit.ştrand în toată regula, totul spre bucuria copiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul din zonele cu probleme a fost restrestricţionat.

Notă: Acest articol a fost actualizat pentru a adăuga sursa video a unor imagini folosite în știre, care inițial, au fost menționate ca ”imagini amator”. Am făcut corectura necesară, meționând adevărata sursă, Facebook/Christina One.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Furtunile violente au făcut ravagii în Bucureşti. Două schele s-au desprins de pe faţadele clădirilor (Video)