Antena Meniu Search
x

Video Dragoste criminală: Iuliana a fost ucisă de Cristi chiar în casa în care se aflau mama şi fiul ei. Femeia crezuse că îşi găsise în sfârşit fericirea

Crimă urmată de sinucidere într-un sat din Dolj! Un bărbat şi-a ucis partenera şi apoi s-a omorât. Atacul înfiorător a avut loc cu fiul şi mama femeii în casă dar nimeni nu a auzit nimic. Familia e în stare de şoc. Cei doi păreau fericiţi împreună şi nu l-ar fi crezut niciodată în stare pe bărbat să comită o astfel de faptă. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 08.02.2022, 15:35

Vezi și

Iuliana îl cunoscuse pe Cristi în urmă cu doi ani. După o căsnicie eşuată, părea o nouă şansă la fericire. La scurt timp, s-au mutat împreună. În aceaşi casă locuiau şi fiul din prima căsnicie a Iulianei dar şi mama ei, de care aveau grijă. Liniştiţi şi muncitori, în ochii familiei şi vecinilor Iuliana şi Cristi păreau că se înţeleg de minune. Până azi-noapte, când în spatele uşilor închise, bărbatul a bătut-o, i-a tăiat o ureche şi a sugrumat-o. Apoi s-a sinucis. 

Cristina Oprea, reporter Observator: Descoperirea cutremurătoare a fost făcută chiar de fiul femeii. Acesta se afla în casă împreună cu mama, concubinul acesteia şi bunica maternă. Nimeni nu a auzit ceva. 

Mai întâi, tânărul de 27 ani l-a găsit pe partenerul mamei lui spânzurat. Şocat, bărbatul a sunat la 112. Apoi şi-a găsit mama.

A crezut că şi-a găsit dragostea

Pe acelaşi subiect

Vecină: Când mă uit la deal, am văzut salvarea aici, cred că pe mama ei o ia salvarea că e bolnavă. A ieşit fata asta de peste drum, zic ce-i cu salvarea mamă, nu ştiu zice, ăştia sunt morţi în casă. 

Dracu când îşi bagă coada se miră ce să facă. 

Iuliana avea 49 de ani. Era casieră la gară. Cristi avea 50 de ani şi lucrase la o fabrică de automobile. Pagina ei de Facebook este plină de fotografii cu Cristi. Rude, prieteni şi vecini sunt în stare de şoc. 

Te-ar putea interesa şi: Cea mai cunoscută amantă din România, declarație incredibilă despre Laurențiu Reghecampf. ”Eu am jucat la altă ligă”

Rudă: Se înţelegeau foarte bine, chiar nu ştim nimic, suntem...nici mama ei nu a auzit nimic, pereţii groşi, chiar nu s-a auzit nimic. 

Gheorghe Popa, primar: Îi ştim ca două persoane liniştite, chiar foarte muncitoare, ei nu sunt din comună de foarte mult timp, de vreo trei patru ani de zile. Bărbatul era un tip foarte, foarte liniştit, mă surprinde gestul.

Trupurile celor doi au fost duse la morgă pentru necropsie. Anchetatorii au deschis un dosar pentru omor şi încearcă să afle cum a avut loc oribila crima. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Dragoste criminală: Iuliana a fost ucisă de Cristi chiar în casa în care se aflau mama şi fiul ei. Femeia crezuse că îşi găsise în sfârşit fericirea