Antena Meniu Search
x

Posibilă crimă urmată de sinucidere în Dolj. Un tânăr și-a găsit mama moartă în casă, iar pe bărbatul ei spânzurat

Posibilă crimă în satul Urechești, comuna Mischii, județul Dolj, acolo unde un tânăr de 27 de ani și-a găsit mama moartă în casă, iar pe partenerul acesteia spânzurat. Bărbatul de 50 de ani și-ar fi ucis concubina, după care și-ar fi pus capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 14:46

Criminalist face cercetări la fața locului
Posibilă crimă urmată de sinucidere în Dolj. Un tânăr și-a găsit mama moartă în casă, iar pe bărbatul ei spânzurat - Observator / Imagine ilustrativă

Grăzăvia a fost descoperită de fiul femeii în vârstă de 49 de ani.

Tânărul și soția locuiau la parterul casei, în timp ce mama lui și partenerul ei trăiau la etaj, unde mai aveau grijă de o bătrână.

Potrivit IPJ Dolj, alerta la 112 a fost dată în această dimineață. 

Posibilă crimă urmată de sinucidere la Mischii

Pe acelaşi subiect

Deplasați la fața locului, polițiștii au descoperit în casă cadavrul unui bărbat de 50 de ani, spânzurat, şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani. 

"În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani", au transmis polițiști doljeni.

Potrivit informațiilor obținute de Observator, femeia găsită moartă era casiera la CFR, în timp ce bărbatul găsit spânzurat lucrase la fabrica Ford.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, efectuându-se cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Posibilă crimă urmată de sinucidere în Dolj. Un tânăr și-a găsit mama moartă în casă, iar pe bărbatul ei spânzurat