Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dramă pentru o familie din Prahova. Tatăl și fiul au ajuns la spital, în stare gravă, după ce o butelie a sărit în aer

Explozie puternică, seara trecută, în curtea unei familii din localitatea prahoveană Fântânele. O butelie a sărit în aer, iar incendiul care a urmat a afectat şi mai multe recipiente de combustibil din apropiere. Un tată şi un fiu au ajuns în stare gravă la spital. Băiatul de 17 ani are arsuri pe mai mult de 90 la sută din suprafaţa corpului. Şi vecinii celor doi au trecut prin momente dificile. Suflul exploziei le-a dărâmat gardurile şi le-a spart geamurile.

de Redactia Observator

la 25.07.2021 , 10:32

Butelia a explodat în curtea în care funcţionează şi sediul unei asociaţii agricole. Apoi flăcările au cuprins mai multe tancuri în care era depozitat combustibil, generând alte deflagraţii. 

Localnic: Eram în casă şi am auzit o bubuitură puternică, puternică. Mi-a spart şi geamurile acolo. 

Localnică: Au explodat foarte multe materiale, butelii. 

Vezi și

Localnic: Dacă eram în casă muream de frică când am văzut fumul şi ăsta. Toată lumea a fost în pericol. 

Un tânăr de 17 ani şi tatăl său au fost răniţi grav în incendiu. Au fost duşi de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti. Cum adolescentul avea arsuri pe 92 la sută din suprafaţa corpului, dar şi căile aeriene afectate, acesta a fost trimis la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Tatăl său a fost rănit în momentul în care a sărit în foc să îl salveze. 

Reprezentant ISU Prahova: Este un bărbat de 52 de ani, cu arsuri de gradul 1 şi 2, pe 30% suprafaţă corporală, membre superioare şi inferioare. A treia victimă cu atac de panică, nu a dorit să meargă la spital. 

51 de pompieri au fost trimişi la incendiu. Focul risca să se extindă și la casele învecinate, care au fost oricum afectate de explozie. 

Mihai Drăgan, ISU Prahova: Pompierii militari au descoperit un incendiu cu o ardere generalizată, cu pericol de explozie, s-a adoptat o poziţie defensivă pentru a nu ne pune în pericol.  

Incendiul, care a afectat o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, a provocat şi pagube însemnate. Au fost distruse imobilul şi anexele din curte, o semiremorcă încărcată cu saci ciment, un cap tractor, un camion de 6 tone, 20 de recipiente de combustibil şi mai mulţi stâlpi electrici. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Dramă pentru o familie din Prahova. Tatăl și fiul au ajuns la spital, în stare gravă, după ce o butelie a sărit în aer