Antena Meniu Search
x

DRAMATIC! Cine este tânăra care a murit în TERIBILUL ACCIDENT din Iaşi. Fata a fost zdrobită după ce s-a izbit cu BMW-ul de un Logan. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE

O tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident petrecut, ieri după-amiază, în zona localităţii ieşene Strunga.

O tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident petrecut, ieri după-amiază, în zona localităţii ieşene Strunga.

Fata se afla la volanul unui autoturism marca BMW, a pierdut controlul volanului, s-a rotit pe sosea si a fost izbita de un Logan care circula regulamentar din sens opus.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată. Şoferul din Logan a ajuns la spital în stare gravă, însă medicii spun că va scapa cu viaţă, scrie BZI.ro

Pe acelaşi subiect

Alexandra Ionela Rotaru avea 32 de ani si conducea BMW-ul dinspre Roman spre Iasi, iar, cel mai probabil, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul volanului si s-a rasucit pe carosabil. Soferul unui autoturism Dacia Logan nu a mai putut evita impactul si a intrat in BMW frontal. 

Un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte tragedia, iar spre locul indicat au plecat mai multe echipaje de prim ajutor si politistii.

S-au efectuat manevre de resuscitare pe parcursul a 40-50 de minute, insa fara rezultat. In cele din urma a fost declarat decesul fetei. 

Tanara suferise rani atat de grave, incat cadrele medicale au aspirat o cantitate foarte mare de sange prin cavitatea bucala, leziunile interne fiindu-i fatale.

Impactul a fost unul extrem de violent, iar Alexandra nu purta centura de siguranta.

Trupul neinsufletit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie.

Alexandra Ioana Rotaru era angajată a Primariei Valea Lupului şi era divortata, mai scrie presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » DRAMATIC! Cine este tânăra care a murit în TERIBILUL ACCIDENT din Iaşi. Fata a fost zdrobită după ce s-a izbit cu BMW-ul de un Logan. IMAGINI ÎNFIORĂTOARE