Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeu să aibă grijă de voi, îngeri frumoși". Anabela și Bogdan, doi frați din Băile Herculane, au murit spulberați de TIR, în Ajunul Crăciunului

Dublă tragedie pentru o familie din Caraș-Severin, în Ajunul Crăciunului. Doi tineri, frate și soră, au sfârșit într-un accident cumplit, noaptea trecută, pe un drum din Băile Herculane. Polițiștii spun că fata ar fi intrat cu mașina pe contrasens, izbindu-se cu un TIR care circula spre Târgu Jiu. În urma impactului, cei Anabela și fratele ei Bogdan au murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.12.2022, 12:29

Mare nenorocire, noaptea trecută, pe șoselele cărășene. 

Anabela, o tânără de 20 de ani, și fratele ei mai mic Bogdan, în vârstă de 16 ani, de loc din Băile Herculane, și-au pierdut viața în urma unui cumplit accident de circulație. Conform verificărilor efectuate de polițiști, fata se afla la volanul unei mașini și conducea pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6 când, la kilometrul 107 + 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un TIR care mergea spre Târgu Jiu.

Impactul a fost înfiorător, cei doi frați sfârșind pe loc. 

Fata nu ar nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum

Pe acelaşi subiect

Potrivit Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, șoferița de 20 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, în condiții de carosabil umed.

"Azi-noapte, la ora 23:33, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 67D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, la km 107 + 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice", a transmis IPJ Caraș-Severin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moartea fulgerătoare a celor doi doi frați, în prag de Crăciun lasă în urmă o mare de lacrimi. Familia, rudele, prietenii și toți cei care i-au cunoscut pe Anabela și Răzvan sunt sfâșiați de durere. Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe. 

Doamne odihnește-i în pace pe nepoții mei dragi. Anabela și Bogdan erau doi copii frumoși și minunați, Doamne de ce ei, de ce? nu va vom uita niciodată / Dumnezeu sa aiba grija de voi, ingeri frumosi, iar voua, parintilor sa va dea putere / Doamne, Adelina, îmi pare rău,, nu îmi vine a crede! / Nu îmi vine să cred n-am cuvinte, Dumnezeu sa vă dea putere, Dumnezeu să-i odihnească în pace / Dumnezeu sa va dea putere!! E strigător la cer durerea nu-mi vine sa cred.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să aibă grijă de voi, îngeri frumoși". Anabela și Bogdan, doi frați din Băile Herculane, au murit spulberați de TIR, în Ajunul Crăciunului