Antena Meniu Search
x

Mister total în jurul biletului lăsat de ucigşul asistentei din Slatina. Acesta s-a sinucis după crimă şi procurorii au analizat şi scrisoarea de adio

După crima de la Psihiatrie, procurorii din Slatina încă n-au desluşit misterul biletului de adio lăsat de autorul asasinatului.

Vezi și

După crima de la Psihiatrie, procurorii din Slatina încă n-au desluşit misterul biletului de adio lăsat de autorul asasinatului. Infirmierul a scris în el despre un ofiţer DNA care l-ar fi şantajat împreună cu asistenta pe care a ucis-o. Şi chiar l-ar fi presat să-şi omoare alte două colege de spital. 

Infirmierul Gheorghe Ghenea a ucis-o pe asistenta medicală cu 18 lovituri de cuţit. La autopsie, medicii legişti au fost şocaţi să vadă loviturile pe care singur şi le-a aplicat. "El vreo 10-13 lovituri a avut. Mi se pare extraordinară determinarea. Adică şi-a produs leziuni cert mortale."

Scenele cumplite au avut loc chiar în timp ce colegii de pe secţie încercau să deblocheze uşa salonului de la Psihiatrie. Ancheta s-a încheiat însă înainte de a începe. Gelozia şi setea de răzbunare l-ar fi împins să-şi omoare iubita, au concluzionat procurorii. Deşi în biletul de adio pe care l-a lăsat, infirmierul făcea referire la un anume ofiţer DNA sub acoperire, care, împreună cu asistenta Ramona Cosmescu, l-ar fi umilit şi şantajat. 

"Din mormânt, din iad, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza mamei care o să sufere. " Procurorii au luat deocamdată o decizie: "Nu audiem pe nimeni dintre acele persoana indicate, ţine de viaţa personală, nu ne interesează. Ancheta noastră vizează strict infracţiunea de omor."

Pe acelaşi subiect

La adresa pe care bărbatul a notat-o pe hârtie, reporterii Observator au găsit un birou al Direcţiei Generale Anticorupţei.  

În scrisoarea plină de ameninţări, Gheorghe Ghenea a mai precizat că s-ar fi pus presiune pe el să-şi ucidă alte două colege de pe secţie. Astăzi, managerului spitalului a vorbit în numele lor: "Trebuia să le omor şi pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp." Cătălin Rotea, manager: "Doamna doctor Mischie este medicul şef al secţiei de Psihiatrie, doamna Alice Popescu este asistenta şefă a secţiei de Psihiatrie. Nu-şi explică de ce ar fi putut să se ajungă în acel punct."

Şi ministrul Sănătăţii admite că atacul ar fi putut degenera. O echipă de la Direcţia Publică de Sănătate a fost trimisă la spital să verifice activitatea medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Mister total în jurul biletului lăsat de ucigşul asistentei din Slatina. Acesta s-a sinucis după crimă şi procurorii au analizat şi scrisoarea de adio