Antena Meniu Search
x

Video "După zece minute am auzit ţipând". Filmul tragediei din Boteşti, în Argeș, unde soția primarului, mamă a trei copii, și-a luat viața la 32 de ani

Tragedie în Boteşti, Argeş. Soţia primarului din localitate a fost găsită spânzurată, în propria locuinţă. Femeia de 32 de ani, era singură acasă când un gând înfiorător a împins-o spre moarte. Cei doi aveau trei copii, însă soţia suferea de o bună perioadă de timp de depresie. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.11.2023, 11:59

Vezi și

Vecinii din zonă sunt şocaţi de vestea cruntă şi nu se aşteptau nicio clipă ca familia să treacă prin astfel de momente: "Eu am văzut-o la ora 10 fix, a intrat în casă. A lăsat uşa deschisă la maşină şi din două în două trepte sărea. Şi după 10 minute am auzit ţipând", spune o localnică.

Femeia ar fi aşteptat să rămână singură în casă pentru a recurge la gestul extrem. A fost găsită fără suflare după doar zece minute de către soacra sa, care a anunţat imediat autorităţile.

În urmă cu o zi, au petrecut de Sf. Mihail şi Gavril, şi nu a dat nici un semn că e ceva în neregulă cu ea. "Nu ştiu ce a împins-o că păreau nişte oameni... o pereche nemaipomenit de frumoasă, cu trei copii, tinerică. Ieri, a sărbătorit ziua bărbatului ei de naştere, iar astăzi ceva a împins-o aici. Vorba aceea, nu că a fost un accident. Deci a vrut să moară", mărturisește o vecină.

Ioana suferea de depresie de mulți ani

Pe acelaşi subiect

Soţia primarului suferea de depresie de mulţi ani, o boală care nu a fost tratată la timp.

"Ioana era într-o depresie, care depresie nu s-a întâmplat peste noapte. Are un bagaj din copilăria ei care a fost nevindecat", a declarat un apropiat al familiei.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanţele exacte ale decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "După zece minute am auzit ţipând". Filmul tragediei din Boteşti, în Argeș, unde soția primarului, mamă a trei copii, și-a luat viața la 32 de ani