Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Câtă suferință se ascundea în ochii ei". Ea este Laura, soția primarului din Argeș care s-a sinucis la 32 de ani. Trei copii au rămas acum orfani de mamă

Avea doar 32 de ani, trei copii și un soț apreciat și iubit de comunitate. Cu toate acestea, Laura Ioana a ales să moară. A fost găsită în această dimineață, în casă, spânzurată. Nimic nu anunța tragedia care avea să se abată asupra familiei primarului din Boțești, Argeș.

de Monica Palade

la 09.11.2023, 16:09

Cu o zi înainte, Laura își aniversase soțul și copiii, care purtau numele sfinților Mihail și Gavriil. Le urase „La mulți ani” și postase fotografii cu ei pe Facebook. Doar că, la câteva ore, gândurile negre au copleșit-o, iar ea nu a mai avut puterea să le învingă.

Trei copii orfani de mamă

Potrivit apropiaților, tânăra mămică suferea de ceva vreme de depresie. Acum, trei copii au rămas orfani de mamă. O vor aștepta să se întoarcă acasă, însă ea nu va mai veni vreodată.

Vestea morții i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. Mesajele au împânzit rețelele de socializare. „Câtă suferință se ascundea în ochii ei.Desi era de o frumusețe răpitoare.Postarile ei arătau ca are o suferință...Păcat ,mare păcat că nu a găsit soluțiile la durererile ei”. “Nu pot sa cred așa ceva ,avea o familie minunata, copiii minunați!”, “Dumnezeu sa te ierte suflet bun! De ce ai făcut acest gest ? Ai lăsat 3 copilași singuri”, “Nu pot sa cred,doar ea știe ce era in sufletul ei!”, “Drum bun, Oana! Ai plecat mult prea devreme.. ” “Cuvintele sunt de prisos!Dumnezeu sa o ierte!Condoleanțe familiei!”, sunt doar câteva din mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Câtă suferință se ascundea în ochii ei". Ea este Laura, soția primarului din Argeș care s-a sinucis la 32 de ani. Trei copii au rămas acum orfani de mamă