Antena Meniu Search
x

Video "E făcută praf". Trei maşini, implicate într-un grav accident în Bucureşti. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, noaptea trecută, în urma unui accident în care au fost implicate trei atutoturisme. S-a întâmplat pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar. În urma impactului a fost avariat şi un automobil parcat. Martorii spun că şoferul vinovat ar fi avut şi viteză. 

de Redactia Observator

la 30.04.2022, 08:38

Vezi și

Accidentul a avut loc cu zece minute înainte de miezul nopţii. 

Claudiu Costea Brigada Rutieră: Conducătorul unui autovehicul care circula pe str.Triumfului a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe șos. Chitilei dinspre bulevarduş Bucureștii Noi, iar din impact acesta a fost proiectat intr-un autovehicul parcat.

Eduard Marin reporter Observator: În urma accidentului au rezultat 3 victime dintre care 2 incarcerate. O persoană a suferit un atac de panică iar o femeie a fost transportată la spital în stare inconstientă.   

În zonă se întâmplă tot mai des accidente

Pe acelaşi subiect

Neacordarea de prioritate, dar şi viteza excesivă au fost cauzele care au dus la acest accident.

Martori: - Şoseaua e mare, se merge cu viteză oricum pe aici. N-ai ce să faci.  

-Se intamplă destul de des. 

-Sincer pe Soseaua Chitilei se intamplă.

-Din păcate se pierd vieţi omeneşti şi nu ia nimeni nicio măsură.  

Reporter: Crezi că au avut viteză?

Martor: Eu zic că da, au avut. Uitați-vă puțin la mașină cum e. E praf facută.

Blănaru Ioana ISUBIF: După extragerea victimelor, acestora li s-a acordat primul ajutor calificat şi au fost transportate la spital. O persoana de sex feminin a fost transportata la Spitalul Floreasca, inconstientă, de către un echipaj UTIM. Doi bărbaţi, dintre care unul a fost încarcerat, au fost transportaţi la Spitalul Elias de catre SABIF.   

Pe parcursul efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat pe soseaua Chitilei, pe ambele sensuri de deplasare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "E făcută praf". Trei maşini, implicate într-un grav accident în Bucureşti. Trei persoane au ajuns la spital