Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR, strivit de propria cabină, după ce s-a răsturnat în urma unui cumplit accident rutier în Spania

Sfârşit cumplit pentru un şofer de TIR din Spania. Bărbatul a murit strivit în propria sa cabină, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a răsturnat de pe terasament în Quintanilla de la Matadin. Incidentul a avut loc joi, după ora 14.30.

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 22:46

Din păcate pentru român, un rezident în Roa, nu s-a mai putut face nimic, rămânând captiv în propria sa cabină. La faţa locului, s-au deplasat poliţişti rutieri, pompieri şi echipajele de salvare.

SACyL (serviciul public care gestionează activitățile de sănătate publică din comunitatea autonomă Castilia și Leon) a sesizat incidentul Gărzii Civile Rutiere, pompierilor din localitățile Lerma și Aranda și Secției de Primiri Urgențe care au mobilizat echipa medicală a spitalului din Lerma, o ambulanță de suport vital elementar și un elicopter medical.

Medicii nu au putut decât să confirme decesul șoferului camionului. Românul era cunoscut în Roa, unde conducea de ani de zile un restaurant. Oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul în care şoferul român de TIR şi-a pierdut viaţa atât de dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Şofer român de TIR, strivit de propria cabină, după ce s-a răsturnat în urma unui cumplit accident rutier în Spania