Antena Meniu Search
x

Ea este femeia care a omorât o tânără la metrou după ce a împins-o în fața trenului! Dacă o vedeți, sunați la 112 (Foto)

O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani este căutată de Poliție după ce, în această seară, a omorât o fată în stația de metrou Dristor 1.

Ea este femeia care a omorât o tânără la metrou după ce a împins-o în fața trenului! Dacă o vedeți, sunați la 112 (Foto)

O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani este căutată de Poliție după ce, în această seară, a omorât o fată în stația de metrou Dristor 1.

Poliția Capitalei a transmis un comunicat de presă în această seară și a anunțat că intervine în toate stațiile de metrou pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de omor.

Tânăra ucisă la metrou nu a avut nicio șansă, având în vedere că presupusa criminală a împins-o exact în momentul în care trenul a ajuns în stație. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Tânăra ucisă la metrou, victima unei criminale calculate

"În această seară, în stația de metrou Dristor 1, femeia în cauză a împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat. Pentru a preîntâmpina alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imagine. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist.

Cercetările în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul DGPMP.

Semnalmente: vârsta 40 - 45 ani, aproximativ 1,70 metri, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul", se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor surse din Poliție, femeia căutată pentru crimă a mai încercat să omoare în același mod o altă persoană astăzi. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35, tot în stația de metrou Dristor 1.

Atunci, presupusa criminală a împins victima, însă nu a reușit să o arunce pe șine, după care a fugit.

Ulterior, în jurul orei 19.30, suspecta s-a întors în stația de metrou, acolo unde a împins o altă fată pe șine, iar aceasta a fost lovită mortal de tren.

În jurul orei 20.00, prima victimă a presupusei criminale a mers la Poliție și a povestit că a fost împinsă în timp ce se afla pe peron. Astfel, anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au descoperit că tânăra ucisă de metrou a fost împinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ea este femeia care a omorât o tânără la metrou după ce a împins-o în fața trenului! Dacă o vedeți, sunați la 112 (Foto)