Antena Meniu Search
x

Tânăra ucisă de metrou, după ce a căzut pe șine, nu s-a sinucis. A fost împinsă de o femeie care a mai încercat același lucru, cu o altă tânără

Cazul tinerei care a murit lovită de metrou la stația Dristor 1 ia o întorsătură înfricoșătoare. Potrivit polițiștilor, tânăra de 25 de ani a fost împinsă.

Cazul tinerei care a murit lovită de metrou la stația Dristor 1 ia o întorsătură înfricoșătoare. Potrivit polițiștilor, tânăra de 25 de ani nu s-a sinucis, ci a fost împinsă din spate, de o altă femeie.

Ceea ce a pornit ca o sinucidere s-a transformat în câteva ore într-un caz groaznic, existând informația că, cu ceva timp în urmă, o femeie în vârstă de 45 de ani ar fi încercat să împingă o altă tânără în fața metroului.

Tânăra de 25 de ani ar fi fost împinsă spre moarte de aceeași femeie, care de această dată a reușit să ia o viață.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii îndeamnă la calm și spun că vor reveni în timp util cu semnalmentele femeii care împinge tinere în fața metroului. A fost deschis dosar de tentativa de omor și omor calificat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Semnalmente femeii sunt următoarele: vârsta 40 - 45 ani, aproximativ 1,70 metri, constituție slabă, ten deschis, pomeți proeminenți.

La momentul respectiv era îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, pe cap purta o eșarfă bleumarin închis care îi acoperea părul.

Poliția Capitalei informează că va interveni, în toate stațiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locații și pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracțiunii de omor.

Conducerea Poliției Capitalei solicită sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginile de mai sus. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăra ucisă de metrou, după ce a căzut pe șine, nu s-a sinucis. A fost împinsă de o femeie care a mai încercat același lucru, cu o altă tânără