Antena Meniu Search
x

Video Ea este tânăra ucisă de cumnatul ei, în Brăila. Georgiana urma să nască peste câteva zile și a încercat să se salveze sunând la 112

Ies la iveală detalii teribile în cazul crimei înfiorătoare din Brăila, unde o tânără de 27 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de cumnatul ei, în această dimineață. Potrivit procurorilor, în trecut, individul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Conflictul între cei doi ar fi pornit de la o moștenire.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2021, 13:18

Ea este tânăra ucisă de cumnatul ei, în Brăila. Georgiana urma să nască peste 2 zile și a încercat să se salveze sunând la 112 - Observator

Georgiana, care urma să nască peste câteva zile, a sunat la 112 încercând să se salveze. În această dimineață, între tânăra de 27 de ani, însărcinată în 9 luni, și cumnatul ei a izbucnit o ceartă.

Speriată și simțindu-și viața pusă în pericol, fata a sunat la numărul unic de urgență, anunțând că bărbatul vrea să incendize casa. Nu a mai apucat să facă altceva, pentru că a fost înjunghiată de două ori în zona inimii, rănile fiindu-i fatale.

Atât ea, cât și copilașul nenăscut, n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

Pe acelaşi subiect

Presupusul criminal a fost internat, în trecut, la Spitalul de Psihiatrie

Marinela Coșniță, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a declarat în exclusivitate pentru reporterul Observator Radu Spoeală că, imediat după atac, bărbatul a incendiat casa unde locuiau împreună, apoi a încercat să își pună capăt zilelor.

"În cursul acestei dimineți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Măxineni, în imobilul familiei P., a avut loc un conflict între victimă și presupusul autor. Urmare a acestui conflict, victima a efectuat un apel la 112, anunțând faptul că presuspusul autor, respectiv cumnatul său, intenționează să dea foc locuinței. Ulterior, presuspusul autor a aplicat două tăieturi cu un corp tăietor-înțepător victimei, leziunile fiind incompatibile cu viața. După acest moment, presupusul autor a incendiat imobilul, apoi a avut o tentativă de suicid. 

Acesta a fost identificat în curtea din spate a imobilului, cu un corp tăietor înțepător înfipt în zona sternului. La acest moment, acesta se află la Spitalul Județean Brăila și este supus unei intervenții chirurgicale. Din primele verificări, rezultă că acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie o singură dată. Nu cunoaștem, până la acest moment, dacă pe fondul consumului de alcool, consumului de etnobotanice sau altor afecțiuni. La acest moment efectuăm activitățile specifice cauzei", a explicat Marinela Coșniță, șefa Parchetului de pe lăngă Tribunalul Brăila.

Tânăra și cumnatul ei s-ar fi certat din cauza unei moșteniri

Dr. Voicu Dragoș, medic primar chirurg, directorul medical al Spitalul Județean Brăila, a declarat pentru Observator, că motivul conflictului între cei doi ar fi fost legat de o moştenire. 

"Pacientul este stabil. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din comuna Măxineni, care, în cursul nopții trecute, pentru niște motive legate de moștenire, s-a supărat și a dat foc casei părintești. Cumnata dumnealui, care era însărcinată în 9 luni și urma să nască în maxim o săptămână, a încercat să sune pompierii în primă instanță, iar el a încercat să o oprească cu un cuțit de bucătărie cam de 25 de centimetri, cu lama îngustă. Numai că, reușind să o împiedice, i-a provocat două plăgi cardiace, care i-au fost fatale femeii. Când a constatat consecințelor lui, a încercat să se sinucidă. Potrivit specialistului, bărbatul s-a înjunghiat de trei ori, însă tentativa de suicid a eșuat. Preluat de ambulanță, individul a ajuns la UPU a Spitalului Județean. 

"Ca stare generală, e bună, e afebril, echilibrat hemodinamic. După cum arată acum, sunt șanse mari să scape cu viață", a mai spus dr. Voicu Dragoș.

Georgiana urma să nască peste două zile

Părinții fetei sunt devastați de durere. Oamenii au declarat, în exclusivitate pentru reporterul Observator Radu Spoeală, că fiica lor, Georgiana, urma să nască peste două zile.

"Trebuia să nască, mai avea două zile. Aveau o relație cam proastă, ea și cumnatul ei. Noi nu știm multe, pentru că nici ea nu ne spunea nouă chiar tot. Cumnatul nu muncea, nu l-am vazut niciodată. Am fost pe aici, dar nu i-am vazut ochii. Locuiau în aceeași casă", mărturisesc îndurerarți părinții fetei.

Soțul Georgianei, plecat la muncă în Germania, urmează să vină în țară.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Radu Spoeală -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Ea este tânăra ucisă de cumnatul ei, în Brăila. Georgiana urma să nască peste câteva zile și a încercat să se salveze sunând la 112