Antena Meniu Search
x

Video Georgiana, tânăra ucisă în Brăila, urma să nască peste două zile. Părinții fetei sunt devastatați de durere

Durere mare în familia unor brăileni, după ce o tânără de 27 de ani, însărcinată, a fost ucisă de cumnatul ei, în această dimineață. Părinții fetei spun că fiica lor urma să nască peste doar două zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2021, 13:34

Vezi și

O crimă înfiorătoare a avut loc, în această dimineață, în Brăila.

O tânără de 27 de ani, însărrcinată în 9 luni, a fost ucisă cu sălbăticie de cumnatul ei, care apoi a încercat să își pună capăt zilelor.

Nu a reușit, astfel că bărbatul se află acum internat la Spitalul Județean.

Pe acelaşi subiect

Georgiana urma să nască peste două zile

Părinții fetei sunt devastați de durere. Oamenii au declarat, în exclusivitate pentru reporterul Observator Radu Spoeală, că fiica lor, Georgiana, urma să nască peste două zile.

"Trebuia să nască, mai avea două zile. Aveau o relație cam proastă, ea și cumnatul ei. Noi nu știm multe, pentru că nici ea nu ne spunea nouă chiar tot. Cumnatul nu muncea, nu l-am vazut niciodată. Am fost pe aici, dar nu i-am vazut ochii. Locuiau în aceeași casă", mărturisesc îndurerarți părinții fetei.

Soțul Georgianei, care se afla în Germania în momentul producerii tragediei, urmează să vină în țară.

Înainte să o o înjunghie pe fată, cumnatul a incendiat casa în care locuiau.

Chiar tânăra a fost cea care a sunat la 112, anunțând că individul a dat foc locuinței. Polițiștii continuă să facă cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs teribila crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Georgiana, tânăra ucisă în Brăila, urma să nască peste două zile. Părinții fetei sunt devastatați de durere