Antena Meniu Search
x

Ea este tânăra ucisă de iubitul libian într-un apartament din Capitală. Era absolventă de drept internaţional

Tânăra ucisă sâmbătă seara de iubitul ei libian se numea Raluca, era din Bacău şi absolvise facultatea de drept internaţional.

Tânăra ucisă sâmbătă seara de iubitul ei libian se numea Raluca, era din Bacău şi absolvise facultatea de drept internaţional. Locuia de aproape un an împreună cu Ahmed Othman, 24 de ani, cel care i-a luat viaţa într-un moment de sevraj.

Raluca a lucrat până în decembrie anul trecut ca voluntar la o organizaţie neguvernamentală pentru drepturile omului. Acum a căzut victimă geloziei iubitului său, cu care, spun martorii, s-ar fi luat la ceartă.

După ce a ucis-o pe Raluca, studentul libian a omorât și pisica fetei, iar apoi a ieșit pe scara blocului, acolo unde a omorât și un vecin în vârstă de 64 de ani care nu a avut să îi dea o țigară.

Pe acelaşi subiect

Potrivit vecinilor, Ahmed Othman era consumator de droguri de mare risc. Una dintre vecine a declarat că, la un moment dat, în fața apartamentului tânărului student libian a găsit două seringi folosite.

Seara trecută, studentul libian și-a ieșit din fire într-o criză de sevraj și a pus mâna pe cuțit. Iubita lui nu a reușit să se salveze și nici să îl convingă pe tânăr să renunțe la gesturile sale și a fost prima lui victimă.

Ulterior, Ahmed a ucis și pisica pe care o avea în apartament, iar ulterior a ieșit pe scara blocului unde a omorât un vecin în vârstă de 64 de ani.

Tot vecinii au fost cei care au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ea este tânăra ucisă de iubitul libian într-un apartament din Capitală. Era absolventă de drept internaţional