Antena Meniu Search
x

Video El este poliţistul care a murit după ce a fost spulberat de un VW, la Cisnădie. Radu s-a stins la două săptămâni de la tragedie

Poliţistul local din Cisnădie, care a fost lovit de o maşină în urmă cu două săptămâni, în timp ce dirija traficul, a murit. Accidentul a avut loc pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu, iar agentul a fost spulberat de o mașină condusă de un cetățean străin care a pierdut controlul volanului şi a virat brusc. Poliţistul era şi voluntar la Serviciul Salvamont din Cisnădie. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 27.02.2024, 14:15

Vezi și

Anchetatorii au schimbat încadrarea faptei, astfel că bărbatul care l-a spulberat cu maşina pe agentul de 38 de ani este acum cercetat pentru ucidere din culpă. Accidentul a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, când cetăţeanul străin în vârstă de 55 de ani a virat brusc la stânga, moment în care l-a lovit în plin pe poliţist.

Acesta din urmă dirija traficul. Agentul a fost internat în stare gravă, iar azi noapte a suferit trei stopuri cardiace, ultimul fiindu-i fatal.

Primarul din Cisnădie: Radu a pierdut lupta pentru viaţă

Într-o postare pe Facebook, primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a transmis condoleanțe familiei și a exprimat aprecierea pentru contribuția lui Radu Trihenea în slujba cetățenilor:

Pe acelaşi subiect

"Cu profundă tristețe în inimile noastre, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunității noastre, polițistul local Radu Trihenea, 38 de ani. Într-un act de devotament și curaj, el își îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024. Un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit în plin. În ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, Radu a pierdut lupta pentru viață. Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal. Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur. Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou. În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţistul era şi voluntar la Serviciul Salvamont din Cisnădie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » El este poliţistul care a murit după ce a fost spulberat de un VW, la Cisnădie. Radu s-a stins la două săptămâni de la tragedie