Antena Meniu Search
x

Video Tânăr polițist în comă, după ce a fost spulberat de un VW pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie. Agentul dirija traficul

Accident grav pe un drum judeţean din Sibiu. Un bărbat de 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și a lovit în plin un agent de poliție care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe stradă. Ulterior, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe trotuar. Echipajele de salvare l-au transportat pe poliţistul de 37 de ani la spital, în stare gravă. 

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 11:12

Vezi și

Potrivit ultimelor informații, polițistul este în stare critică. Agentul a ajuns în noaptea de marți spre miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major.

Polițistul lovit de mașină în Sibiu este în comă

El a fost operat și este în comă.

Bărbatul are fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax.

Pe acelaşi subiect

"Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă", au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu. În timp ce conducea mașina, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit agentul de poliție care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată.

Traficul a fost blocat total mai bine de o oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr polițist în comă, după ce a fost spulberat de un VW pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie. Agentul dirija traficul