Antena Meniu Search
x

Elena, fosta soţie a interlopului Radu Duţă, pune poze din vacanță pe Facebook, deși e dată în urmărire internațională

Dată în urmărire națională și internațională pentru trafic de influență și luare de mită, Elena Nițescu, fosta soţie a interlopului Radu Duţă, cunoscut drept „locotenent” al clanului Clămparu, este extrem de activă pe Facebook, unde pune poze din vacanță alături de familie. 

de Monica Palade

la 21.03.2021, 09:23

Extrem de relaxată și fără nici cea mai mică umbră de îngrijorare, femeia a postat ultima dată pe 16 martie o fotografie din Mantova, Italia, unde se află alături de actualul partener și copiii săi, scrie replicaonline.ro.

Din 2019, Elena Nițescu a trecut prin țări precum Anglia, Elveția, Italia, iar „parcursul” său a fost evidențiat în fotografii pe rețelele sociale. Chiar și așa, oamenii legii nu au reușit să dea de ea. 

Elena Nițescu, născută în Constanța și domiciliată în Bacău, este căutată de polițiști pentru trafic de influență și luare și dare de mită. Femeia „este condamnată la pedeapsa de 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, cumpărare de influență și dare de mită, constând în aceea că în perioada iulie-august 2014, prin intermediul numitelor CGE și CM, a oferit numitei VM, director executiv al unei instituții publice, suma de 800 lei, în scopul eliberării avizului anual pentru diferite specialități“, potrivit Poliției Române.

Pedepse contopite

Elena Niţescu (42 ani), fost manager al clinicii New Central Med Bacău a fost condamnată pe 14 ianuarie, la 8 ani şi 4 luni închisoare, după ce în februarie 2020 a primit o pedeapsă definitivă de 5 ani de detenţie. 

Pedeapsa record s-a datorat în urma contopirii unor pedepse mai vechi. Considerată o prosperă femei de afaceri în sfera medicală, Elena Niţescu s-a ales cu o primă condamnare pentru o infracţiune de drept comun: furt.  Însă, în 2013, tânăra, căsătorită atunci cu interlopul Radu Duță, a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Bacău la 3 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a pedepsei. În respectivul dosar, a fost acuzată că a încercat să recupereze o datorie de 10.000 de lei, furând un autoturism Audi A8 de la datornic. 

Ulterior, Elena Niţescu a fost vizată de mai multe anchete penale care aveau legătură cu activitatea medicală pe care o desfăşura la punctele de lucru ale clinicii New Central Med din Vaslui şi Focşani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Elena, fosta soţie a interlopului Radu Duţă, pune poze din vacanță pe Facebook, deși e dată în urmărire internațională