Antena Meniu Search
x

Video Un interlop din clanul Gruia și-a ucis ginerele chiar în ziua în care urmau să îngroape securea războiului

O crimă înfiorătoare s-a intamplat aseară locuitorii din Popeşti-Leordeni. Un cunoscut interlop şi-a omorât viitorul ginere chiar în ziua în care cei doi îngropaseră securea războiului. Îndurerată, mama celui ucis cere dreptate. Imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 26.02.2021, 00:05

Vezi și
  • Interlopul și cel ce urma să-i fie ginere, un bărbat în vârstă de 40 de ani, au avut mereu o relație tensionată

Mama victimei: Nu se mai poate, că nu mai am în sufletul meu, nu mai am, doamnă. Sufletul să mi-l scot din mine să pot să mă răcoresc.

În stare de şoc, copleşită de durere, mama îşi jeleşte fiul ucis cu sânge rece chiar de cel care urma să-i fie socru. Victima avea 40 de ani şi abia îşi începuse viaţa alături de fiica atacatorului, într-un apartament închiriat în Popeşti-Leordeni. Agresorul, un interlop din clanul Gruia, nu putea să accepte legătura dintre cei doi tineri. Aseară, de la ceartă la crimă nu a mai fost decât un pas.

Mama victimei: Și, doamnă, mi l-a omorât, mi l-a măcelarit.

Relaţia dintre cei doi bărbaţi a fost mereu tensionată. De când fugise cu femeia iubită, tânărul era urmărit de tatăl furios.

Mama victimei: Îl amenință, îl caută, până la urmă i-a zis, s-a făcut cu blândețe, gata, nu mai avem nimic cu voi, cu tine.

Bucuros, tânărul a vrut să sărbătorească împăcarea. Şi-a trimis iubita la magazin.

Mama victimei: I-a zis băiatul meu: du-te și ia băutură, ia colea, că e taxiul afară, și ia ce-i mai bun și scump că m-am împăcat cu tac-tu.

Interlopul din Popești-Leordeni avea cu totul alte gânduri

Mama victimei: I-a dat numai cuțite, în gât și pe corp, și în inima i-a dat.

În încercarea de a-şi salva viitorul soţ, tânăra a fost şi ea rănită chiar de tată. Acum, a depus mărturie împotriva lui. Disperată, mama îndoliată cere dreptate.

Mama victimei: Să stea în pușcărie, doamnă, să dea legi ca lumea pentru populația de aici.

Deocamdată, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a mai fost cercetat în 2018 pentru trafic de droguri, proxenetism şi folosirea unor bancnote false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un interlop din clanul Gruia și-a ucis ginerele chiar în ziua în care urmau să îngroape securea războiului