Antena Meniu Search
x

O mamă din Vaslui şi-a ucis bebeluşul abia născut, apoi l-a ascuns în dulap. 15 ani de închisoare pentru criminala din Todireşti (Video)

Elena Savin, o femeie de 33 de ani, mamă a cinci copii din satul Cotic, comuna Todireşti, Vaslui, şi-a primit pedeapsa pentru crima oribilă pe care a comis-o la începutul lunii aprilie. Atunci, tânăra și-a ucis bebeluşul abia născut, apoi i-a dat foc în fața casei.

15 ani de închisoare pentru criminala din Todireşti
O mamă din Vaslui şi-a ucis bebeluşul abia născut, apoi l-a ascuns în dulap. 15 ani de închisoare pentru criminala din Todireşti - Observator.tv

Elena Savin, o femeie de 33 de ani, mamă a cinci copii din satul Cotic, comuna Todireşti, Vaslui, şi-a primit pedeapsa pentru crima oribilă pe care a comis-o la începutul lunii aprilie. Atunci, tânăra și-a ucis bebeluşul abia născut, apoi i-a dat foc în fața casei.

Judecãtorii Tribunalului Vaslui nu au arãtat milã faţã de Elena Savin, mama criminalã de la Todireşti. Instanţa a decis condamnarea acesteia la 15 ani şi 8 luni de închisoare, la care se mai adaugă 5 ani pedeapsã complementarã de interzicere a unor drepturi, ce vor fi executaţi dupã ce Elena Savin va ieşi de dupã gratii.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacatã în termen de 10 zile, relatează vremeanoua.ro.

Elena Savin a fost arestată la începutul lunii mai dupã ce a fost acuzatã de omor şi profanare de cadavre. Adusã la audieri, Elena Savin şi-a recunoscut senin faptele şi nu a arãtat nicio clipã cã ar regreta faptul cã şi-a ucis bebeluşul.

Pe acelaşi subiect

Întrebată de ce a făcut asta, Elena a răspuns senină: "Asa era mai bine pentru toţi".

Filmul crimei din Todireşti

Elena Savin a născut la termen, pe 2 aprilie 2018, un băieţel. S-a întâmplat acasă şi, imediat după naştere, femeia şi-a sugrumat și l-a înjunghiat, după care i-a ascuns cadavrul în dulap timp de trei zile.

După cele trei zile, a luat cadavrul din dulap și i-a dat foc în curte. Deoarece, trupul copilașului nu arsese în totalitate, femeia a luat cu o furcă și l-a aruncat în WC-ul din curte. Dupã aceea si-a convins sotul sã sape o altã hazna si pe cea veche sã o astupe. Bărbatul n-a bănuit nimic.

Crima oribilă a fost descoperitã de poliţiştii vasluieni la mai bine de o lună de la comiterea ei, pentru că nimeni nu a crezut-o pe femeie când a spus că a făcut avort, sarcina fiind prea avansată și niciun medic nu ar fi ajutat-o să facă așa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O mamă din Vaslui şi-a ucis bebeluşul abia născut, apoi l-a ascuns în dulap. 15 ani de închisoare pentru criminala din Todireşti (Video)