Antena Meniu Search
x

Un elev din Piatra Neamţ, filmat cum încasează o rafală de pumni şi palme, în aplauzele şi chiotele colegilor de clasă (Video)

Un nou episod violent între elevi a avut loc la Liceul Gheorghe Cartianu din Piatra Neamț. Un băiat a fost filmat în timp ce încasează de la un coleg o rafală de palme şi pumni. Scena agresivă a avut loc în sala de clasă, de faţă faţă cu alţi elevi.

de Redactia Observator

la 02.12.2019, 20:22

Scenă din timpul bătăii între elevii din Neamț
Bătaie între elevi la un liceu din Piatra Neamț - Youtube

Un nou episod violent între elevi a avut loc la Liceul Gheorghe Cartianu din Piatra Neamț. Un băiat a fost filmat în timp ce încasează de la un alt elev o rafală de palme şi pumni. Scena agresivă a avut loc în sala de clasă, de faţă faţă cu alţi elevi.

Imaginile publicate de presa locală circulă pe grupuri de Facebook ale elevilor din Neamț, unii dintre adolescenți susținând că au fost filmate chiar ieri, 8 octombrie.

În momentul altercației în sala de clasă sunt peste 15 elevi și niciunul nu a sărit să-l oprească pe agresor. Ba, după cum se aude pe fundal, un alt elev îi spune celui agresat să nu riposteze.

„Uăi, stai, uăi Mădălin, că te bate, uăi nebunule. Te bate dacă vrea. Îți f**e una Stănică… Îți dă perversă ca în Moldova”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, în timp ce palmele curg în rafală, pe fundal se aud râsete și chiote.

Potrivit vestea.net, agresiunea a avut loc în sala de clasă a elevului lovit (clasa a X-a), în timp ce cel băiatul care-l lovește este din clasa a XII-a.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un elev din Piatra Neamţ, filmat cum încasează o rafală de pumni şi palme, în aplauzele şi chiotele colegilor de clasă (Video)