Antena Meniu Search
x

Un elev din Prahova a fost snopit în bătaie de fratele unei colege chiar în curtea şcolii (Imagini dramatice)

Un elev în vârstă de 14 ani, din localitatea Dumbrăveşti, judeţul Prahova, a ajuns la spital, astăzi, după ce a fost bătut de fratele unei colege.

Elev batut in curtea unei scoli din Dumbravesti, judetul Prahova - Observator

Un elev în vârstă de 14 ani, din localitatea Dumbrăveşti, judeţul Prahova, a ajuns la spital, astăzi, după ce a fost bătut de fratele unei colege.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în curtea şcolii din Dumbrăveşti, iar scenele violente au fost  filmate de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum în curtea şcolii se află mai mulţi elevi, iar la un moment dat, între doi băieţi, izbucneşte un conflict.

Pe acelaşi subiect

Cei doi îşi împart pumni şi picioare, în timp ce colegii lor încearcă să îi despartă.

După ce a primit mai mulţi pumni în faţă şi un picior în piept, elevul de 14 ani a căzut pe mână şi şi-a rupt-o.

Colegii lui au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat pe elev şi l-au transportat la spital.

Elevul a fost dus la spital, acolo unde medicii au descoperit că acesta a suferit un traumatism la mâna dreaptă.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 17 ani, fratele unei colege a elevului rănit, a fost depistat de poliţişti şi condus la sediu pentru audieri.

Tânărul a povestit că venise la şcoală pentru a-l ruga pe elevul de 14 ani să îi lase sora în pace, iar acesta a sărit la bătaie.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un elev din Prahova a fost snopit în bătaie de fratele unei colege chiar în curtea şcolii (Imagini dramatice)