Antena Meniu Search
x

Salvaţi-o pe Andreea! O tânără de 30 de ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi: 'Timpul se scurge în defavoare ei' (Foto)

Andreea Gheorghiu, o tânără de 30 de ani, din Bucureşti, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi.

Andreea Gheorghiu, o tânără de 30 de ani, din Bucureşti, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi.

Andreea suferă de nefropatie diabetică şi are nevoie disperată de un transplant de rinichi pentru a câştiga lupta cu boala care o macină de 17 ani.

De curând, Andreea a aflat că operaţia de transplant de rinichi care îi poate salva viaţa se poate face în Istanbul (Turcia), însă pentru această intervenţie costurile se ridică la aproximativ 40.000 de euro.

Familia şi prietenii Andreei au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea oferi tinerei o şansă la viaţă.

Pe acelaşi subiect
Andreea Gheorghiu are nevoie de un transplant de rinichi pentru a putea spera la viata

"Andreea are nevoie urgentă de un transplant de rinichi care să-i salveze viața și să-i redea tinerețea! De 17 ani suferă de diabet zaharat insulino-dependent care i-a agravat starea, calvarul tinereții ei a început în urmă cu 2 ani când diabetul a evoluat în nefropatie diabetică cu sindrom nefrotic sever.

Medicii au pus un verdict dur pentru Andreea: singura variantă terapeutică este transplantul de rinichi la o clinică din Istanbul.

Andreea Gheorghiu se lupta cu teribila boala de aproximativ 17 ani

Timpul se scurge în defavoarea ei, în defavoarea acestui înger de fată care a obosit cu această luptă crâncenă! Haideți să o ajutăm oameni buni, se poate, noi oamenii putem face miracole! 40.000 euro este suma necesară Andreei și îngerului ei donator pentru: transplant, investigații, chiria pe teritoriul statului turc, transport cu avionul, medicație și monitorizare după intervenție!", se arată într-o postare a paginii de Facebook - Salvaţi-o pe Andreea.

Toţi cei care sunt interesaţi să o ajute pe Andreea, pot afla mai multe informaţii şi pot dona prin intermediul paginii de Facebook - Salvaţi-o pe Andreea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Salvaţi-o pe Andreea! O tânără de 30 de ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi: 'Timpul se scurge în defavoare ei' (Foto)