Antena Meniu Search
x

Elevă din Arad, înjosită și bătută de două fete pentru că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele (Video)

Scene șocante în Arad, acolo unde o elevă a fost bătută și înjosită de două fete pentru că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele.

Elevă din Arad, înjosită și bătută de două fete pentru că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele - specialarad.ro

Scene șocante în Arad, acolo unde o elevă a fost bătută și înjosită de două fete pentru că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele.

Totul s-a petrecut în zona Lacului Pădurice din Arad, iar scenele au fost filmate cu telefonul mobil de o altă fată care era împreună cu cele două agresoare.

Pe imagini se poate observa cum cele două fete o ceartă pe elevă și îi reproșează că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele.

"Mama ta nu ți-a spus că nu e frumos să vorbești cu iubiții altor fete?", a strigat una dintre fete.

Pe acelaşi subiect

După câteva replici și înjurături, cele două fete au lovit-o pe elevă și au tras-o de păr, potrivit specialarad.ro.

Ulterior, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare pentru ca cele două agresoare să se mândrească cu fapta lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul șocant vine la numai câteva zile după ce o altă elevă din Tulcea a fost umilită și bătută într-o stație de autobuz de alte două fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elevă din Arad, înjosită și bătută de două fete pentru că ar fi vorbit cu iubitul uneia dintre ele (Video)