Antena Meniu Search
x

Zodiile norocoase care se întâlnesc în această primăvară și rămân toată viața împreună

Specialiștii astrologi au descoperit că trei cupuluri din zodiac se vor întâlni în această primăvară și vor rămâne toată viața împreună.

Zodiile norocoase care se întâlnesc în această primăvară și rămân toată viața împreună

Specialiștii astrologi au descoperit că trei cupuluri din zodiac se vor întâlni în această primăvară și vor rămâne toată viața împreună.

Astrele sunt favorabile celor șase zodii care se vor îndrăgosti iremediabil în această perioadă și vor rămâne nedespărțiți pentru tot restul vieții.

Cuplul Leu - Fecioară

Aveți atât de multă dragoste de oferit și nu aveți cui să o oferiți. Totuși, în această primăvara, norocul vă va surâde și vă veți întâlni întâmplător.

Pe acelaşi subiect

Nici nu veți realiza că poate, stați în aceeași clasă la liceu, sau poate pe aceleași scaune în autobuz. Surprizele nu se opresc aici și, în scurt timp, bărbatul va face și pasul următor.

Cuplul Rac - Săgetător

Pentru tine, ca femeie, este foarte ușpr să te atașezi de persoana cu care formezi un cuplu, astfel că îți poți imagina o viață perfectă aproape cu toți foștii tăi partenerei, o nuntă ca în povești cu sute de invitați și rochia impecabilă de mireasă.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat până acum, dar un lucru este clar. Niciunul dintre foștii tăi parteneri nu îți era sortit. Nu te stresa și nu căuta iubirea. O să vină la tine, chiar în următoarele zile, și o să te facă cea mai fericită femeie din lume.

Cuplul Berbec - Gemeni

Chiar dacă știți, chiar dacă nu, voi doi vă cunoașteți de foarte mult timp și fiecare dintre voi a simțit ceva foarte intens pentru celălalt, dar v-a fost jenă sau poate frică să vă exprimați sentimentele.

Acum nu mai are rost să vă temeți pentru că astrele cred în relația voastră. Mergeți unul către celălalt și spuneți exact ce simțiți.

Pentru tine, ca femeie, va fi ciudat să auzi că cel mai bun prieten al tău îți spune 'iubita', însă te va face foarte fericită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Zodiile norocoase care se întâlnesc în această primăvară și rămân toată viața împreună