Antena Meniu Search
x

Video Elevul din Sovata care a venit la școală cu un pistol airsoft a fost observat de diriginte, după ce l-a scos în timpul orelor. Tânărul de 18 ani, amendat cu 2.000 de lei

Şcolile din România, par în ultima vreme, sate fără câini. Acolo unde elevii nu se bat între ei, vin cu arme în unităţile de învăţământ. Un profesor din Sovata a înlemnit de spaimă când a văzut un elev cu o armă în mână în şcoală. A sunat imediat la 112, iar poliţiştii au constatat că adolescentul de 18 ani avea un pistol neletal, cu bile. I-au confiscat arma şi l-au amendat cu 2.000 de lei.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 08:02

Vezi și

Totul s-a întâmplat luni dimineaţă. Tânărul de 18, elev în clasa a 12-a, se afla în timpul orelor de curs, iar la un moment dat, acesta le-a arătat unor colegi "jucăria" pe care o deţine, o armă de tip airsoft.

Elevul a fost observat de diriginte

ISJ Mureș: A fost observat de către profesorul diriginte de la clasă cu o armă, cu bile, care nu este permisă în spaţiul şcolar. 00.32 Bineînțeles că s-au luat imediat măsurile impuse de legislaţia în vigoare de către conducerea unităţii de învăţământ. În sensul că au fost anunţate organele de poliţie. Elevul a fost supus unei anchete.

După ce a dat socoteală în faţa profesorului, elevul a fost nevoit să răspundă şi în faţa legii.

Aura Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureş: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Stațiunii Sovata au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din localitate, cu privire la faptul că la data de 15 mai în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev de clasa a XII-a o armă. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft cu bile, nesupus autorizării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevul din Sovata care a venit la școală cu un pistol airsoft a fost observat de diriginte, după ce l-a scos în timpul orelor. Tânărul de 18 ani, amendat cu 2.000 de lei